Ο ταλαντούχος… κ.Σπανός

0



Ο κ. Κώστας Σπανός διέπρεψε ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Σικυωνίων. Δεν είχε αφήσει το δήμαρχο κ. Σταματόπουλο «σε χλωρό κλαρί». Ότι στραβό και να γινόταν (και έγιναν πολλά) αυτός πρώτος να τα καυτηριάζει. Φήμες λένε ότι ο κ. Σταματόπουλος είχε χάσει τον ύπνο του από τον κ. Σπανό. Ακόμη και τώρα την ύστατη ώρα δίνει παροιμιώδεις μάχες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αφού λοιπόν άσκησε στο ακέραιο τα καθήκοντα για τα οποία εκλέχτηκε και τον τίμησε ο λαός με την ψήφο του, αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην πολιτική του καριέρα και να διεκδικήσει την ψήφο των Κορινθίων, αυτή τη φορά ως υποψήφιος βουλευτής!
Τι ήταν να το αποφασίσει! Στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του ταραχή μεγάλη έπεσε στα επιτελεία των μεγάλων κομμάτων. Σε περίπτωση που εκλεγεί ως βουλευτής δεν θα ξέρουν πως να διαχειριστούν την αντιπολιτευτική του δεινότητα. Φοβούνται ότι θα τους δυσκολέψει αφάνταστα. Διατυπώθηκαν μια σειρά προβληματισμών σε πρώτη φάση.
Σε δεύτερη φάση, όποιο κόμμα σχηματίσει κυβέρνηση θα ασχοληθεί σε ειδική σύσκεψη με το φαινόμενο Σπανού. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις πληροφορίες.
Αυτά συμβαίνουν όταν εκτελείς ανυποχώρητα τα καθήκοντα για τα οποία εκλέγεσαι!!



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ταλαντούχος… κ.Σπανός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator