ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ: Έτοιμη να κορφολογήσει τον ανθό της προσπάθειάς της - ΒΙΝΤΕΟ

0



Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και η ευκαιρία που παρουσιάζεται, σε αυτές τις εκλογές, είναι πραγματικά μοναδική για την Κορινθία.

Η τελική επιλογή της Μαριλένας, από το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο μας.

Μια ευκαιρία μοναδική, που έρχεται να συμπληρώσει η υποψηφιότητα ενός ανθρώπου, που οι εργατοώρες που έχει συμπληρώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι σήμερα, δεν μπορούν να αφήσουν κανένα Κορίνθιο αδιάφορο.

Μιας υποψηφιότητας, που προέρχεται από τα σπλάχνα της τοπικής κοινωνίας και της εργασίας, που καθημερινά μοχθεί να δημιουργήσει και να προκόψει.

Ταυτόχρονα, η υποψηφιότητά της, σπάει ένα παραγοντικό πολιτικό κατεστημένο έχοντας ως μοναδικό εφόδιό της τη στήριξη των πολιτών, όλης της Κορινθίας και τίποτα άλλο.

Δε χρειάζεται άλλωστε τίποτα άλλο η Μαριλένα, απλή και προσιτή πάντα, όσο ψηλά κι αν ανέβηκε, με συγκριτικό πλεονέκτημα την υψηλή αντικειμενική αξία της και την εν γένει παρουσία της στα πολιτικά πράγματα του νομού μας.

Δεν ξεχώρισε ποτέ, παρά μόνο με το έργο της και την άριστη γνώση της για τα προβλήματα του τόπου.

Παρέμεινε εκεί από όπου ξεκίνησε, δίπλα στην κοινωνία του μόχθου και στο λαό της Κορινθίας, τον οποίο υπηρετεί από όποιο πόστο της ζητήθηκε.

Αυτοδημιούργητη, καταρτισμένη, με οξυδέρκεια και κοφτερή λογική στο λόγο της, εισήγαγε μια μοντέρνα προσέγγιση, έναν νέο "αέρα" στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ως νομαρχιακή και περιφερειακή σύμβουλος.

Ένα μικρό δείγμα, του σχεδίου που έχει για την επόμενη μέρα, είναι και η αρχιτεκτονική αναγέννηση της περιοχής μας, με την ανάδειξη σταθερών σημείων αναφοράς, μικρής ή μεγάλης εμβέλειας.

Το σπίτι στο φόντο της προεκλογικής της καμπάνιας, αποτελεί έναν κρυμμένο θησαυρό αισθητικής αρμονίας και η ίδια η Μαριλένα, έναν πραγματικό θησαυρό για την Κορινθία της Ευρώπης, που όλοι πρέπει να "εκμεταλλευτούμε" την Κυριακή.

Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ: Έτοιμη να κορφολογήσει τον ανθό της προσπάθειάς της - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator