11o Ziria Music Festival: Το καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει

0




Μια τριήμερη μαραθώνια μουσική γιορτή με 32 παραστάσεις από κορυφαία σχήματα, dj’s και παραγωγούς 

Έρχεται η ώρα για να ανηφορίσουμε και πάλι στην πανέμορφη διαδρομή από το Ξυλόκαστρο προς τα μαγευτικά Τρίκαλα και το θεϊκό οροπέδιο της Ζήρειας, για το 11o Ziria Music Festival, το πιο high και ανοιχτό πάρτυ του καλοκαιριού.



Ελεύθερο και συμμετοχικό φεστιβάλ, πιστό και φέτος στην παράδοση που το θέλει κάθε χρόνο πιο πλούσιο και σημαντικό από το προηγούμενο.

Μια τριήμερη μαραθώνια μουσική (και όχι μόνο) γιορτή σε φανταστικό περιβάλλον, με δύο σκηνές και με εναλλακτικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, παιδιά και σκυλιά.

Έναρξη προγράμματος: 29 Αυγούστου, 14:00. Ο χώρος, το Σαλέ και οι υποδομές θα είναι έτοιμες και θα υποδέχονται κατασκηνωτές και επισκέπτες από την από την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Το μουσικό πρόγραμμα
32 παραστάσεις από κορυφαία σχήματα dj’s και παραγωγούς συνθέτουν το φετινό μουσικό μας πρόγραμμα, που υπόσχεται πολλά γούστα, για όλα τα γούστα.

Ένα μεγάλο ταξίδι στην ανεξάρτητη σκηνή, μέσα από ένα τολμηρό κοκτέιλ με μεγάλες δόσεις ροκ, χιπ χοπ, ηλεκτρονικής, φολκ, παραδοσιακής, ρέγγε αλλά και ατμοσφαιρικής και ινστρουμένταλ μουσικής, μια εμπειρία χωρίς παρωπίδες, με συνεχείς ευκαιρίες για ξεφάντωμα και χορό, που θα μείνει αξέχαστη.

Πέμπτη 29 Αυγούστου
14:00: Σβήνουμε κεράκια. 10 χρόνια Ziria Festival

17:00: Συνάντηση των εθελοντών μας

18:30: Damirah

19:30: Dury Dava

20:30: Κακό συναπάντημα

21:45: Anser x Eversor

22:45: Στίχοιμα

00:00: The Burger project

After party

01:30: Lip Forensics

Djane Freedu


Παρασκευή 30 Αυγούστου
14:00: Venus Volcanism

15:00: Σείριος Σαββαΐδης

17:00: Θεατρική παράσταση «Κομποστοπία»

18:15: Madebygrey

19:15: Empty frame

20:15: Λάμδα

21:15: Balothizer

22:15: The Last Drive

23:30: Nightstalker

After party

01:30: Strawberry Pills

Anatolian Weapons


Σάββατο 31 Αυγούστου
14:00: Atomic Love

15:00: Δημήτρης Φραγκούλης

16:00: Third Eye Bizarre

18:30: Supersoul

19:30: The screaming fly

20:30: Babo Koro

21:45: Θραξ Πανκς

22:45: Planet of Zeus

00:00: Kooba Tercu

After party

01:00: Cleopatra Fyntanidou, Mikele, Nikolas Gale

Παρασκευή και Σάββατο 11:00 – 14:00 “Face lift mornings” by dj Panos D.


Εναλλακτικές δραστηριότητες
Πολλές φανταστικές δραστηριότητες φυσιολατρικές, αθλητικές, καλλιτεχνικές και παιδικές πλαισιώνουν την εμπειρία του Ziria Music Festival.

– Εικαστικά installations από το «Festivart», το μεγάλο φεστιβάλ τέχνης, με έδρα το Λουτράκι, μέσα από μια μεγάλη συνεργασία που εγκαινιάσαμε φέτος, που φιλοδοξεί να δώσει μια νέα διάσταση στο φεστιβάλ μας

– Διαγωνισμός φωτογραφίας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, σε συνεργασία με το monopoli.gr, με μεγάλα δώρα από την CANON Greece

– Σεμινάριο αστροφωτογραφίας τοπίου από τον Άγγελο Μακρή

– Αστροπαρατήρηση, με τον Σύλλογος Αστρονομίας Ευρυτανίας (ΑΡΤΕΜΙΣ), την Ομάδα Αστρονομίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου και άλλους ερασιτέχνες αστρονόμους

– Ανάβαση στην κορυφή της Ζήρειας, στα 2.375 μ., με τον ΕΟΣ Κορίνθου

– Οργανωμένη κατάβαση στο Σπήλαιο του Ερμή με τον ΣΠΕΛΕΟ – SPELEO.

– Πεζοπορία στο Δάσος της Φλαμπουρίτσας, με τον ΚΥΛΛΗΝΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ και τον ΕΟΣ Κορίνθου

– Μάθημα και επίδειξη Wudang Tai Chi / Wudang Kung Fu από τη Σχολή παραδοσιακών κινέζικων τεχνών «Γερανία»

– Μάθημα γιόγκα με τον Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο Yoga Healing Center

– “Sounbath”: Ηχοθεραπεία με τον Νίκο Νικολακόπουλο

– Life Coaching με την Ζίνα Αγγελοπούλου

Tips
– Μην ξεχάσετε να πάρετε ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια και καλό μπουφάν και εφόσον διανυκτερεύσετε στο βουνό (προτείνεται!!), υπνόσακο και σκηνή.

– Για τα πρωϊνά σας, η περιοχή προσφέρεται και για υπέροχες βόλτες στα Τρίκαλα, στην Καρυά και στις πανέμορφες γύρω περιοχές ή για μπάνιο στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο ή στη λίμνη Δόξα.

– Για να έλθετε, από την Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών βγαίνετε στην έξοδο για Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα και αμέσως συνεχίζετε για Τρίκαλα. Περνάτε τα Τρίκαλα και συνεχίζετε προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Όλοι οι δρόμοι είναι πολύ καλοί όπως και η οδική σήμανση.

Πληροφορίες εκδήλωσης

29, 30, 31 Αυγούστου 2019

Ο χώρος, το Σαλέ και οι υποδομές θα είναι έτοιμες και θα υποδέχονται κατασκηνωτές και επισκέπτες από την από την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Τιμή εισιτηρίου:
Είσοδος ελεύθερη

Τοποθεσία

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Όρος Ζήρεια


Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "11o Ziria Music Festival: Το καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator