ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: "ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ" LIVE στο αρχαιολογικό μουσείο Ισθμίας

0Οι «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ», είναι το μουσικό σχήμα, που έχει τις καταβολές στη μουσική σκηνή του 60 του 70 και του `80 και πορεύεται , διατηρώντας τον κύριο κορμό του για πάνω από 25 χρόνια.
Όλη αυτή η πορεία, αυτής της «παρέας», υπήρξε μια διαρκής αναζήτηση, στις μουσικές καινοτομίες και μηνύματα , που έρχονται από αυτές τις 10ετίες, δείχνοντας σεβασμό, αλλά και φροντίζοντας πάντα, με αυτό τον γνώμονα να , αφήσει το αποτύπωμα της, σε κάθε δημιουργία.
Μια συντροφιά , από 3 διαφορετικούς ανθρώπους, με σχετικά διαφορετικές τροχιές, που χρησιμοποιούν , τις ίδιες τους τις αντιθέσεις, αντιστρέφοντας τες , σε σύνθεση, ακροβατώντας πολλές φορές πάνω σε ένα αόρατο μουσικό σχοινί, που τους συνδέει με το ακροατήριο τους.
Μετά από χρόνια, αποφάσισαν να κάνουν μια «εσωτερική» στροφή, από τον «ηλεκτρισμό», σε ένα «unplugged” εγχείρημα, κυριολεκτικά ακούγοντας τις φωνές μέσα τους, βγάζοντας τις έξω και περιπλέκοντας τες μεταξύ τους, όπως έκαναν πάντα, ακολουθώντας για μια ακόμη φορά , το παιδί που πάντα, είχαν για οδηγό στις μουσικές τους ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ και αναζητήσεις…
Στο «βιογραφικό» τους, έχουν αμέτρητα “LIVE” , συμμετοχές σε φεστιβάλ, ή συμβολή σε κινητοποιήσεις (πάντα για καλό σκοπό) και έχουν συνεργαστεί με αρκετούς άλλους μουσικούς από την περιοχή της Κορίνθου και αλλού.

Τα μέλη των ΑΝΑΔΡΟΜΩΝ, είναι :
Σπύρος Λελέκος ,
Βαγγέλης Πετρόπουλος,
Σωκράτης Λελέκος.
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: "ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ" LIVE στο αρχαιολογικό μουσείο Ισθμίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator