Γ. Τσόγκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέτρεψε τα προβλήματα του παρελθόντος - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία, Γιώργος Τσόγκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε ότι: «O ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ανατρέψει τα προβλήματα του παρελθόντος. Kατόρθωσε να βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο»

Σύμφωνα με τον κ. Τσόγκα, ενδεχόμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, σημαίνει πισωγύρισμα για τη χώρα. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είπε αλήθειες για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η χώρα και προσπάθησε να τα επιλύσει», κατέληξε.



Τι κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:

Ρύθμιση 120 δόσεων
13η σύνταξη
Μείωση ΦΠΑ
Αύξηση κατώτατου μισθού
Επενδύσεις
Ασφαλιστικές εισφορές
Φορολογικές ελαφρύνσεις στους αγρότες

«Ο λαός θα δώσει τη νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ»

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως ο ελληνικός λαός πρέπει να διαχειριστεί σωστά τη ψήφο του και πως θα δώσει τη νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. Τσόγκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέτρεψε τα προβλήματα του παρελθόντος - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator