ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πολλαπλές καταγγελίες και εκτενή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και αυτοψίες που διενεργήσαμε, Παρεμβήκαμε στο δήμο κορινθίων και του γνωρίσαμε τα εξής:

1. Έχετε υποχρέωση από τη στιγμή που εισπράττετε ως Δήμος τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, να προβαίνετε στον πλήρη καθαρισμό και αποψίλωση των αγριόχορτων, καθώς και στην αποκομιδή των απορριμμάτων, καθώς και στην αντικατάσταση όσων κάδων απορριμμάτων έχουν υποστεί ζημιές, καθώς και να τοποθετείται έγκαιρα νέους κάδους απορριμμάτων, ώστε να μη δημιουργείται ρύπανση από τα οικιακά απορρίμματα.

2. Επιπλέον, έχετε υποχρέωση να προβαίνετε σε τακτά διαστήματα σε καθαρισμό και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων ώστε να διαφυλάσσεται η Δημόσια υγεία.

3. Περαιτέρω, δεν έχετε το δικαίωμα να μετακινείτε με προσωπική σας εντολή κάδους απορριμμάτων από το σημείο που έχει οριστεί εδώ και 35 χρόνια σε χώρο που ο Δήμος κορινθίων ΔΕΝ έχει καμία απολύτως ιδιοκτησία, δηλαδή στον χώρο των μετρικών γραμμών ΟΣΕ επί της οδού Πυλαρινού.

4. Έχετε την υποχρέωση να οριοθετείτε τον χορό των κάδων απορριμμάτων και δεν έχετε δικαίωμα να μην προβαίνετε στην νόμιμη οφειλόμενη ενέργεια σας οριοθέτησης του χώρου των κάδων απορριμμάτων επί της οδού Κωστή Παλαμά, όπου έχουν καταλάβει τον χορό της ράμπας των ΑΜΕΑ.

5. Έχετε Την υποχρέωση να αποψιλώνετε τα αγριόχορτα εντός του χώρου των γραμμών του ΟΣΕ χειρωνακτικά και μόνο, καθόσον ο χώρος είναι διατηρητέος υπό κήρυξη και την καταβολή των σχετικών τελών στην ΓΑΙΑΟΣΕ, αφού αυτή αρνείται να προβαίνει στις εργασίες καθαριότητας, όπως έχει υποχρέωση.

6. Ομοίως, έχετε την υποχρέωση να καθαρίσετε και να αποψιλώσετε από αγριόχορτα τον χώρο έμπροσθεν του αρχαίου λιμανιού του Λεχαίου.

7. Ομοίως, έχετε την υποχρέωση να καθαρίσετε και να αποψιλώσετε από αγριόχορτα τους χώρους των νεκροταφείων του δήμου.

8. Σας έχουμε απευθύνει πολλαπλά έγγραφα για τα θέματα καθαριότητας με ελάχιστη ανταπόκριση από μέρους σας σε προσωπικό επίπεδο.

9. Γνωρίστε μας εάν υπάρχει έλλειψη προσωπικού καθαριότητας. Αν υπάρχει, για ποιο λόγο υπάρχει και για ποιο λόγο δεν προσπαθείτε να καλύψετε τα κενά του προσωπικού καθαριότητας, αφού ο δήμος εμφανίζεται με ένα τεράστιο χρηματικό απόθεμα το οποίο κατά βάση προέρχεται από τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού και τελών κοιμητηρίων.

10. Τα ανταποδοτικά τέλη δεν καταβάλλονται από τους δημότες για να γίνονται καταθέσεις στις τράπεζες. Καταβάλλονται για να υπάρχει καθαριότητα στον Δήμο, φωτισμός και ευταξία.

11. Χορηγήστε μας αντίγραφο του ημερολογίου πλύσης και απολυμάνσεων των κάδων απορριμμάτων.
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator