ΚΙΑΤΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για το μεγάλο ποσοστό με το οποίο αναδείξατε τη «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» νικητή των σημερινών εκλογών. Είναι μία νίκη της δημοκρατίας που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη σας στο έργο μας, στο όραμά μας, στο πρόγραμμά μας. Είναι μια σπουδαία νίκη που αποδεικνύει ότι αναγνωρίσατε τον έντιμο αγώνα που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, αυτούς που πραγματικά μάς τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που δεν καταφέραμε να τους πείσουμε με το πρόγραμμά μας και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα τους, η πόρτα του δημάρχου θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή, θα είμαι ο Δήμαρχος όλων των πολιτών. Η εμπιστοσύνη σας μάς τιμά, η δική μας ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς είναι εξίσου μεγάλη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator