ΚΙΑΤΟ: Ευχαριστήρια επιστολή Παύλου Μπόκου

0



Ευχαριστώ θερμά τους Σικυώνιους πολίτες που στις πρόσφατες εκλογές επέλεξαν το Συνδυασμό της Δημοκρατικής Δημοτικής Συνεργασίας Σικυωνίων «ΔΗΜΟΣ» και ιδιαίτερα όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν στην πρώτη θέση των υποψηφίων μας για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων.

Μπορεί να μην έφθασαν οι «επιλογές» τους, για τη συμμετοχή μου σε αυτό, αφού ο Συνδυασμός μας εκλέγει μόνο ένα Σύμβουλο, περίσσεψε όμως η εμπιστοσύνη και η αγάπη που μου έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Δεσμεύομαι να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου - τηρώντας πάντοτε τις προεκλογικές θέσεις και δεσμεύσεις του Συνδυασμού μας - προκειμένου να καταστήσουμε την πόλη μας πολύ πιο εξυπηρετική στην καθημερινότητά της, πολύ πιο διαφορετική στη λειτουργία της και με μεγαλύτερη διαφάνεια στη διαχείρισή της.

Συγχαίρω τον εκλεγέντα Δήμαρχο καθώς και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και ευελπιστώ ότι κατά τη διάρκεια της θητείας τους θα προσφέρουν τα μέγιστα και θα ανταποκριθούν στην μεγάλη ευθύνη που έχει πλέον ο καθένας τους ξεχωριστά.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και στους φίλους εκείνους που ένθερμα και έμπρακτα στήριξαν την προσπάθειά μου! Θα συνεχίσω να τολμώ υπεύθυνα, να συμμετέχω και να επιλέγω ελεύθερα!

Υγεία και καλή τύχη σε όλους!

Παύλος Μπόκος
Πρώην Δντής του 1ου Γενικού Λυκείου Κιάτου
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ευχαριστήρια επιστολή Παύλου Μπόκου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator