Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ: Απόσπασμα από ομιλία για το Ν/Σ «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση – Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών – Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις»

0Απόσπασμα από ομιλία μου στην Βουλή για το Ν/Σ «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση – Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών – Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις», που ήταν ένα από τα τέσσερα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν, κατά την διάρκεια της θητείας μας στο Υπουργείο ΠΕΚΑ. Με το νόμο αυτόν ρυθμίσαμε πλήθος θεμάτων που αφορούσαν ζητήματα κτηνοτροφικών και άλλων εγκαταστάσεων, οικοδομικών συνεταιρισμών κ.λπ.
Αλλά μέσα από την συζήτηση στην Βουλή αναδείχτηκε και μία από τις παθογένειες του ελληνικού κράτους. Η αδυναμία να βρούμε την χρυσή τομή και την ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας με την προστασία του περιβάλλοντος.

Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΤΑΓΑΡΑΣ: Απόσπασμα από ομιλία για το Ν/Σ «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση – Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών – Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator