ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΤΑΓΑΡΑ ΣΤΗ ΣΟΛΥΓΕΙΑ

0


Στη Σολυγεία βρέθηκε χτες το βράδυ (19 Ιουνίου) ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρ. αν. Υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς, προκειμένου να μιλήσει στους κατοίκους του Κόρφου, του Αγγελόκαστρου και του Σοφικού.

Ο κ. Ταγαράς απευθύνθηκε από καρδιάς στους συντοπίτες του θίγοντας τα καίρια προβλήματα της εποχής μας: «Από αυτή την κρίση πρέπει να βγούμε και πάλι ενωμένοι, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ξαναβρούμε τον δρόμο μας. Να αφήσουμε πίσω όσα μας χώρισαν και να ξαναβρούμε το νήμα για όσα μας ενώνουν. Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να έρθουν επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας…». Μάλιστα ο κ. Ταγαράς μίλησε για την ανάγκη να υπάρξουν θέσεις εργασίας για όλους τους έλληνες και ειδικά τους νέους ώστε σταδιακά να μειωθεί η ανάγκη καταβολής επιδομάτων και να περιοριστεί μόνο σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη: «τα επιδόματα εργασίας πρέπει να γίνουν επιδοτήσεις θέσεων εργασίας…» ανέφερε χαρακτηριστικά μια θέση με την οποία συμφώνησαν οι κάτοικοι.

Ειδικότερα για την περιοχή της Σολυγείας ο κ. Ταγαράς αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που υπάρχουν για τους ιδιοκτήτες δασικών εκτάσεων να τις εκμεταλλευτούν, προκειμένου να δημιουργηθούν εκεί σύνθετες τουριστικές μονάδες: «γνωρίζω ότι υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος και από ξένους επενδυτές για την αγορά εκτάσεων προκειμένου να γίνουν επενδύσεις τουριστικού ενδιαφέροντος», τόνισε ο κ. Ταγαράς και συνέχισε λέγοντας πως το ενδιαφέρον στην περίπτωση αυτή είναι πως μιλάμε για σύνθετες τουριστικές μονάδες που εκτός από την κεντρική ξενοδοχειακή μονάδα περιλαμβάνουν συνεδριακά κέντρα, γήπεδα γκολφ και μίνι τουριστικές κατοικίες. «Αυτές τις μίνι τουριστικές κατοικίες μπορεί ο επενδυτής να τις πουλήσει ή να το μισθώσει μακροχρόνια…».

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους έθεσαν το θέμα των συγκοινωνιακών υποδομών μέσα στο δάσος, αλλά και της αγροτικής οδοποιίας με τον κ. Ταγαρά να αναφέρει πως η κεντρική κυβέρνηση θα πρέπει να βοηθήσει οικονομικά τους δήμους -οι οποίοι έχουν τις αρμοδιότητες για τις συγκοινωνιακές υποδομές τοπικού χαρακτήρα- για να χαράξουν τους νέους αγροτικούς δρόμους.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ταγαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσωπική σχέση που έχει δημιουργήσει με τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους σε όλη την πολιτική του διαδρομή: «Γνωριζόμαστε αρκετά καλά, ώστε να ξέρετε πως στην καρδιά και στο μυαλό μου εσείς έχετε την πρώτη θέση. Οι δικές σας αγωνίες, τα δικά σας προβλήματα είναι αυτά που προσπαθούσα πάντα να επιλύσω. Με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, αίσθημα ευθύνης, συνέπεια λόγων και έργων, κοιτώντας την ουσία, αξιοποιώντας την γνώση και την εμπειρία από την άσκηση διοίκησης σε όλα τα επίπεδα, ζητώντας να είμαι χρήσιμος, πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι για να πάει ο τόπος μας, η Κορινθία μας, ένα βήμα παραπέρα. Δεν θα είχα καταφέρει, όμως, τίποτα χωρίς την δική σας βοήθεια και στήριξη. Χωρίς να πάρω δύναμη από την δική σας εμπιστοσύνη σε μένα…», κατέληξε ο κ. Ταγαράς.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Νίκου Ταγαρά
υπ. Βουλευτή Ν. Κορινθίας
πρ. Αν. Υπουργού ΠΕΚΑ
πρ. Νομάρχη Κορινθίας
Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΤΑΓΑΡΑ ΣΤΗ ΣΟΛΥΓΕΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator