ΚΑΟ Κορίνθου: Ένας "εραστής" του μπάσκετ κοντά μας!

0



Μ έναν προπονητή που "ακουμπά" ακριβώς στην φιλοσοφία μας ξεκινάμε τη νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020 "χτίζοντας" ουσιαστικά το νέο ΚΑΟ Κορίνθου!

Στο πρόσωπο του Προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη βλέπουμε το ίδιο πάθος για το μπάσκετ, την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι! Και για τον ΚΑΟΚ αυτά ήταν πάντα, από τη γέννηση του, τα θεμέλια για μια ομάδα - οικογένεια, για μια ομάδα με δυναμική και στόχους!

Ο Κώστας Ρουμελιώτης είναι "εραστής" και "εργάτης" του μπάσκετ και γι αυτό τον υποδεχόμαστε στην Κόρινθο με μεγάλη χαρά! Η εμπειρία, η κατάρτιση, οι γνώσεις, η απόλυτη αφοσίωσή του, ο επαγγελματισμός σε συνδυασμό με το πάθος του ερασιτέχνη αλλά και οι επιτυχίες του - μετρά 17 ανόδους στην καριέρα του- ήταν για εμάς αρκετά ώστε το απόγευμα της Πέμπτης , στο φυσικό χώρο της ομάδας, στην έδρα της, το ΔΑΚ Κορίνθου να δώσουμε τα χέρια!

Ο νέος Προπονητής σε στενή συνεργασία με το Γενικό Αρχηγό Σταύρο Δανιήλ πραγματοποιούν επαφές και σχεδιάζουν το ρόστερ της ομάδας ώστε τη φετινή χρονιά ο ΚΑΟΚ να κερδίσει το "στοίχημα" που ήδη έχει βάλει!

Η χρονιά που ξεκινά είναι πρόκληση, το γνωρίζουμε όλοι μας καλά!

Οι ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν θ αποδείξουν στην πράξη πως είμαστε έτοιμοι αλλά και αποφασισμένοι ν ανταποκριθούμε σε αυτήν!

Κώστα Σε καλωσορίζουμε!
Χτίζουμε μαζί το νέο ΚΑΟ Κορίνθου!
#kaok #2019_2020 #bback
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΟ Κορίνθου: Ένας "εραστής" του μπάσκετ κοντά μας! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator