Νίκος Ταγαράς, ο τελευταίος σημαντικός Κορίνθιος πολιτικός

0


Στις 7 Ιουλίου οι Κορίνθοι δεν θα ψηφίσουν μόνο το κόμμα που θα τους κυβερνήσει. Θα κληθούν να ψηφίσουν και τους βουλευτές, οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα επωμισθούν το φορτίο να λύσουν προβλήματα, να ανακουφίσουν πολίτες από την μακροχρόνια κρίση, αλλά -το σημαντικότερο- να στηρίξουν έμπρακτα, μέσα στην Βουλή, την Κορινθία.

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, ο νομός μας έχει ένα σοβαρό έλλειμμα πολιτικού προσωπικού. Ιδιαίτερα μετά το 2010, παρελαύνουν βουλευτές, που δεν αφήνουν πίσω τους το παραμικρό αποτύπωμα. Οι βουλευτές μας δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν την Κορινθία, γιατί δεν έχουν το πολιτικό εκτόπισμα -τόσο εδώ, όσο ιδιαίτερα στην Αθήνα- να διεκδικήσουν, να αξιώσουν και να κερδίσουν πόρους για το νομό μας, η παρακμή του οποίου αποτυπώνεται και στην πολιτική εκπροσώπηση όλων των βαθμίδων.

Πραγματική πολιτική όαση είναι η παρουσία του Νίκου Ταγαρά. Ενός πολιτικού προσώπου που έχει δώσει δείγματα γραφής, έχει παράξει έργο και διακρίνεται για την σοβαρότητά του και στον πολιτικό στίβο. Ένας γηγενής Κορίνθιος, που κλείνει –ίσως- τον κύκλο των σημαντικών πολιτικών μας και από τον οποίο όλοι αναμένουν, να δημιουργήσει συνθήκες και προϋποθέσεις στην Βουλή και την κυβέρνηση, έτσι ώστε να ξαναμπεί η Κορινθία στο πολιτικό επίκεντρο.

Η περίοδος που ο Νίκος Ταγαράς ήταν υπουργός ήταν η μοναδική περίοδος κατά την τελευταία δεκαετία, που κινήθηκαν πολλά πράγματα, ήρθαν λεφτά για έργα που χρόνιζαν και δημιουργήθηκαν ισχυρές προοπτικές. Πριν και μετά, απόλυτη σιγή.

Αν δεν είναι ισχυρός και υπολογίσιμος στην Αθήνα ο Νίκος Ταγαράς, ώστε να μπορεί να επιβάλει πράγματα και να δρομολογεί εξελίξεις, τα τρένα της ανάπτυξης θα περνούν από τον νομό μας, αλλά δεν θα σταματούν.

Είναι ο τελευταίος σημαντικός Κορίνθιος πολιτικός των καιρών μας και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι εναποθέτουν πάνω του πολλές ελπίδες για τα επόμενα χρόνια. Όλα δείχνουν ότι θα είναι η πρώτη επιλογή των πολιτών που θα ψηφίσουν ΝΔ, αλλά και ο συμπαθέστερος σε όσους ψηφίζουν άλλα κόμματα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Ταγαράς, ο τελευταίος σημαντικός Κορίνθιος πολιτικός "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator