ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο λόγος που όλα τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν Γκιλίτση !!!

0Ο καρδιολόγος Χρήστος Γκιλίτσης έχει επωμιστεί ένα πολύ σοβαρό ρόλο για το ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας.

Πάνω του οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ και ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ του νομού έχουν στηρίξει την μεγάλη και αναγκαία εδώ και καιρό αλλαγή στους συσχετισμούς.

Τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ Κορινθίας, ήταν κάτω από την απόλυτη κυριαρχία της πρώην βουλευτού κας. Κατερίνας Φαρμάκη,η οποία είχε και τον πρώτο λόγο.

Στην Κόρινθο ιδιαίτερα και εξαιτίας των επιλογών που έγιναν σε δημοτικό επίπεδο, υπάρχει ένα έντονο κλίμα αλλαγής στα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ και ο γνωστός για την σεμνότητα και το ήθος του γιατρός είναι ο υποψήφιος που μπορεί να αλλάξει οριστικά το ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας.

Πολλά στελέχη στην Κορινθία στηρίζουν δυνατά τον κ.Γκιλίτση, για να περάσει σε μία νέα εποχή και το τοπικό ΠΑΣΟΚ, χωρίς πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με τα συμπτώματα της συρρίκνωσης του πάλαι ποτέ ισχυρού κόμματος.

Ουσιαστικά γίνεται ένας διπλός αγώνας, πρώτα για αν ανέβει το ΚΙΝΑΛ σε ποσοστά στην Κορινθία και δεύτερον για να αλλάξουν οριστικά και για πάντα τα πρόσωπα που πλέον δεν ανήκουν στην νέα εποχή.

Είναι γνωστό μάλιστα ότι το ΚΙΝΑΛ υπό προυποθέσεις μπορεί να πάρει ακόμα και έδρα στην Κορινθία, κάτι που έχει ενεργοποιήσει σχεδόν όλα τα ιστορικά στελέχη της Κορινθίας στο πλευρό του Χρήστου Γκιλίτση.

Είναι το πρόσωπο που μπορεί να ανανεώσει το ΠΑΣΟΚ και να ηγηθεί στην νέα εποχή αναγέννησης του κόμματος στον νομό Κορινθίας.

Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο λόγος που όλα τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν Γκιλίτση !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator