Κύριος και με το χαμόγελο μέχρι το τέλος ο άνθρωπος που το έργο του έγραψε ιστορία στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ

0



Με θερμά χειροκροτήματα πνιγμένος στις αγκαλιές των συνεργατών και φίλων έγινε δεκτός στο εκλογικό του κέντρο στην Κόρινθο ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος του Β΄ Γύρου των Δημοτικών Εκλογών.

Ο κ. Πνευματικός δέχθηκε ψύχραιμα το αποτέλεσμα και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε όλες τις Κορίνθιες και όλους τους Κορίνθιους για την τιμή που του έκαναν όσο κανέναν άλλο Δήμαρχο για 3 συνεχείς θητείες.

Επανέλαβε για μια ακόμα φορά τα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής και πως παραδίδει ένα δήμο με ταμείο πάνω από 34 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθούν έργα που θα έχουν την σφραγίδα της δικής του Δημοτικής Αρχής.

Ευχαρίστησε την οικογένειά του που όλα αυτά τα χρόνια σεμνά, ταπεινά και διακριτικά ήταν δίπλα του, όλους όσους τον ψήφισαν αλλά και δεν το ψήφισαν, και τα στελέχη του συνδυασμού του.

Όσο για το μέλλον του θα είναι εκεί παρόν στο Δημοτικό Συμβούλιο να συμβάλλει με την εμπειρία του για το καλό της Κορίνθου που θα συνεχίσει να την υπηρετεί για πάντα.

Τέλος συνεχάρη τον κ. Νανόπουλο και τους συνεργάτες του για την εκλογή τους.

Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύριος και με το χαμόγελο μέχρι το τέλος ο άνθρωπος που το έργο του έγραψε ιστορία στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator