Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Το καθεστώς του Σταματόπουλου, του Λεονάρδου, του Εμμανουηλίδη, του Ζαχαριά, του Μυττά και των άλλων επανεξελέγη» !!!

0


-Το καθεστώς του Σταματόπουλου, του Τάσου Λεονάρδου, του Θανάση Εμμανουηλίδη, του Χρήστου Ζαχαριά, του Γιάννη Μυττά και των άλλων παιδιών, επανεξελέγη. [ευτυχώς υπάρχουν οι εξαιρέσεις και οι νεοεκλεγέντες ].

-Η συμπαράσταση εξωθεσμικών κ.α. 
αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής είναι εμφανής, παρά την διαφορετική άποψη των πολιτών που εκφράσθηκε στον πρώτο γύρο των εκλογών, οι οποίοι τελικά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Δημοτική αρχή.

-Η μεγάλη αποχή αρνητικό στοιχείο της αναμέτρησης και απαξία της πολιτικής κυρίως από τους νέους ψηφοφόρους. 

-Βασικό στοιχείο του αποτελέσματος η έλλειψη συνεννόησης, ενότητας και συλλογικότητας των αυτοδιοικητικών δυνάμεων, την οποία αποδοκίμασαν οι πολίτες.

-Η κοινωνική και κυρίως η οικονομική κρίση και η ανεργία άφησαν τα αποτύπωμά τους στην τοπική κοινωνία, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Δημοτική αρχή. 

-Ο άκρατος λαϊκισμός, ο εκχυδαϊσμός και η συναλλαγή ήταν η εμπροσθοφυλακή της προεκλογικής τους καμπάνιας.

-Δυστυχώς, τα στοιχεία της ενότητας όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της περιοχής για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων μέσα από συλλογικές δράσεις δεν βρήκαν ανταπόκριση από όλους. [αναμένεται η εξαργύρωση των πολιτικών γραμματίων].

-Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Συνδυασμού» «συνΔΗΜΟΤΕΣ» Μάρκο Λέγγα και όλους τους συνυποψήφιους και συνεργάτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Διδάξαμε πολιτικό πολιτισμό. Η συνέχεια μας ανήκει.

-Εμείς δημοκρατικά, συνειδητά και πιστοί αρχές και αξίες μας, θα πράξουμε το καθήκον μας σύμφωνα με τις εντολές του εκλογικού σώματος, των πολιτών μας.

-Θα υπηρετούμε πάντα με ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του τόπου μας και τους Δημότες, για να υπάρξει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.

-Ευχαριστώ όλους τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων που με τίμησαν με τη ψήφο τους και φυσικά όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές και έκαναν τις δικές τους επιλογές. Να είναι βέβαιοι ότι πάντα θα υπηρετώ τα συμφέροντα του τόπου μας και τους Δημότες.

-Τέλος να συγχαρώ όλους τους εκπροσώπους των πολιτών, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους προέδρους των Κοινοτήτων και τους Τ.Σ. που εξελέγησαν, καθώς και όλους τους υποψήφιους Δ.Σ. και Τ.Σ. που συμμετείχαν στις εκλογές και δεν εξελέγησαν.


Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Το καθεστώς του Σταματόπουλου, του Λεονάρδου, του Εμμανουηλίδη, του Ζαχαριά, του Μυττά και των άλλων επανεξελέγη» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator