Δήλωση του υπ. δημάρχου Σικυωνίων Μάρκου Λέγγα για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο Σικυωνίων

0



«Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών ολοκληρώθηκε. Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις ελπίδες μας για να κάνουμε μιαν ιστορική ανατροπή, παρά το γεγονός ότι ο συνδυασμός μας έδωσε έναν αξιοπρεπή αγώνα και αυτή την Κυριακή.

Θέλω να συγχαρώ τον δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο για την νίκη του.

Η ευθύνη για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πείσουμε την τοπική κοινωνία ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει αλλαγή στην διοίκηση του δήμου βαραίνει εμάς.

Από το αποτέλεσμα προκύπτουν δύο συμπεράσματα.

Το πρώτο είναι ότι αν είχε συμβεί η συνένωση των δυνάμεων, την οποία είχαμε πολλές φορές ζητήσει, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και σήμερα θα υπήρχε μια νέα προοπτική στον δήμο.

Το δεύτερο είναι πως για να μπορέσει η κοινωνία να αποδεχτεί το καινούργιο, πρέπει πρώτα να το γνωρίσει -και γι αυτό χρειάζεται χρόνος. Ο συνδυασμός μας δημιουργήθηκε πριν από επτά μήνες, αποτελείται από νέους στην ηλικία και την αυτοδιοικητική εμπειρία υποψηφίους και τέθηκε αντιμέτωπος με μία παράταξη που έχει συνολική εμπειρία 17 χρόνων. Θα χρειαστεί και για εμάς να περάσουμε από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας, να αναδείξουμε τα πρόσωπα που μας αντιπροσωπεύουν ώστε να ξαναζητήσουμε την ψήφο των συνδημοτών μας.

Από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οποία μας έταξε η κοινωνία των Σικυώνιων δημοτών θα δώσουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να δικαιώσουμε τις προσδοκίες όσων μας ψήφισαν και τους οποίους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με αίσθημα ευθύνης, για έναν δήμο με εξωστρέφεια και προοπτική, έναν δήμο που θα μας αξίζει».

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " Δήλωση του υπ. δημάρχου Σικυωνίων Μάρκου Λέγγα για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator