ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ - ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 65,2%

0



Συγκλονιστική νίκη σημείωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων», Σπύρος Σταματόπουλος, ο οποίος επανεξελέγη θριαμβευτικά Δήμαρχος Σικυωνίων για τρίτη φορά με το συντριπτικό ποσοστό του 65,2%. Ως το μεγάλο φαβορί των εκλογών κατάφερε το ακατόρθωτο. Με σιγουριά και αποφασιστικότητα όρθωσε ανάστημα απέναντι σε 5 συνδυασμούς, μίλησε στους πολίτες με ειλικρίνεια, παρουσίασε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και τερμάτισε πρώτος και με διαφορά στον α’ γύρο με το ισχυρό ποσοστό του 48,51% σφραγίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες. Τίποτα δεν μπορούσε πλέον να ανακόψει τη νικηφόρα πορεία του. Ως αυθεντικός άνθρωπος και με μοναδικό όπλο του το πρόγραμμά του και την επιτυχημένη πορεία του στο Δήμο, έγινε ο Δήμαρχος της καρδιάς όλων των δημοτών. Κόντρα στις συμμαχίες και τις συμφωνίες επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, σημειώνοντας μια σαρωτική νίκη στο β’ γύρο των εκλογών. Ο Σπύρος Σταματόπουλος μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και εμφανώς συγκινημένος από το μέγεθος της αγάπης των συνδημοτών του, αμέσως μετά το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ευχαρίστησε όσους στήριξαν τον αγώνα του και προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Σήμερα οι πολίτες αποφάσισαν να συνεχίσουν να είναι οι ίδιοι οι συμμέτοχοι, οι κριτές και οι εγγυητές της ενότητας και της επόμενης μέρας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για το μεγάλο ποσοστό με το οποίο αναδείξατε τη «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» νικητή των σημερινών εκλογών. Η θριαμβευτική νίκη του συνδυασμού μας αποτελεί δέσμευση ευθύνης. Θα συνεχίσουμε να διοικούμε το Δήμο Σικυωνίων με την ίδια αποφασιστικότητα, συνέπεια και εντιμότητα που δείχνουμε τόσα χρόνια. Σας διαβεβαιώνω ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας χαρίσατε. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επίτευξη του στόχου. Απόψε είναι μία νίκη της δημοκρατίας, μία μεγάλη νίκη που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη σας στο έργο μας, στο όραμά μας, στο πρόγραμμά μας. Είναι μια σπουδαία νίκη που αποδεικνύει ότι αναγνωρίσατε τον έντιμο αγώνα που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, αυτούς που πραγματικά μάς τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που δεν καταφέραμε να τους πείσουμε με το πρόγραμμά μας και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα τους, η πόρτα του δημάρχου θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή, θα είμαι ο Δήμαρχος όλων των πολιτών. Μας δώσατε μία θριαμβευτική νίκη που ξεπερνά κάθε μας προσδοκία. Η εμπιστοσύνη σας μάς τιμά, η δική μας ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς είναι εξίσου μεγάλη. Από αύριο το πρωί συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό και την ανάπτυξη του Δήμου μας».
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ - ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 65,2%"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator