Καφές και συζήτηση με τον υποψήφιο βουλευτή με τη "Δημιουργία Ξανά" Βασίλη Αναστασόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

0Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαμε με τον υποψήφιο βουλευτή με τη Δημιουργία Ξανά κ. Βασίλη Αναστασόπουλο.
Μιλήσαμε μεταξύ άλλων για τις θέσεις της παράταξης σχετικά με το ασφαλιστικό, το δημόσιο, την ασφάλεια και το μεταναστευτικό.

Αναφερθήκαμε στις διεθνείς εξελίξεις, τις διαφορές στα οικονομικά μοντέλα της Αμερικής, της Εσθονίας και της Ελλάδας, τις εργασιακές σχέσεις και τους λόγους που η Δημιουργία Ξανά αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές.


Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καφές και συζήτηση με τον υποψήφιο βουλευτή με τη "Δημιουργία Ξανά" Βασίλη Αναστασόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator