ΚΙΑΤΟ: Απίστευτο... 1497,30 ευρώ για τα κίτρινα δημοτικά ποδήλατα που δε δούλεψαν ποτέ !!!

0
Θυμάσαι τα "κίτρινα δημοτικά ποδήλατα"; Ακόμα τα πληρώνεις! Το γνώριζες;

Η εκκίνηση της Κανονικής Λειτουργίας του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων του Κιάτου έπρεπε να είχε ξεκινήσει απο το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014.

Εγκαταλειμμένοι σταθμοί υπάρχουν ακόμα στον Προαστιακό, στον Πεζόδρομο Κλεισθένους, στο Κάτω Διμηνιό και στην πλατεία Λυσίππου.

Εγγραφές θα γίνονταν μέσω του kiato.cyclopolis.gr, καθώς και από τον Σταθμό του Προαστιακού.

Σήμερα ακόμα πληρώνουμε τα ποδήλατα που ποτέ δεν έγιναν χρήση από κανέναν δημότη και έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σικυωνίων συνεχίζει να πληρώνει την συντήρηση και την αναβάθμιση του λογισμικού συστήματος σε ένα έργο που δεν λειτούργησε ποτέ!

Το πρόσφατο ένταλμα πληρωμής €1497,30 με ημερομηνία 25.06.2019 είναι ντροπή!

Καλό Καλοκαίρι! Αυτοί την δουλειά τους και εμείς την δική μας. Τα επόμενα 4 χρόνια θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα!Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Απίστευτο... 1497,30 ευρώ για τα κίτρινα δημοτικά ποδήλατα που δε δούλεψαν ποτέ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator