Ιστιοπλοϊκος Όμιλος Σικυωνίων: Δύσκολη αποστολή

0



Αρχίζει αύριο 15 Ιουνίου στον κόλπο της Σούδας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist 2019, με τη συμμετοχή 375 αθλητών από 75 ομίλους απ’ όλη την Ελλάδα. Οι μικροί ιστιοπλόοι, ηλικίας έως 15 ετών, που θα λάβουν μέρος στον αγώνα αυτόν αναμένεται να ξεπεράσουν τους 400 καθώς αναμένεται και η άφιξη στη χώρα μας αποστολών από το Χονγκ Κονγκ, τη Σερβία και την Κύπρο, που έχουν δηλώσει επίσης συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων θα εκπροσωπήσουν στον αγώνα αυτό οι Γιώργος Θεοδωρόπουλος και Ευάγγελος Δανιήλ, που, αν και δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 11 τους χρόνια, κέρδισαν με τις επιδόσεις τους στους προηγούμενους αγώνες το δικαίωμα να συμμετάσχουν στον αγώνα των «μεγάλων».

Δύσκολη προσπάθεια για τους δύο αθλητές μας μια και ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος, όμως ακόμα μεγαλύτερες θα είναι οι εμπειρίες τους για τον αγώνα που ακολουθεί και που είναι και ο κύριος στόχος τους. Και αυτό γιατί τη "σκυτάλη" παίρνει το πανελλήνιο κύπελλο 11χρονων, που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο από 21 – 24 Ιουνίου.

Στον αγώνα των 11χρονων, θα συμμετάσχει και ο «μικρός» της ομάδας μας, o Θάνος Θεοδωρόπουλος, που θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι το πάθος του για την ιστιοπλοΐα μπορεί να καλύψει την έλλειψη εμπειρίας σε τόσο μεγάλους αγώνες.

Γιώργο, Ευάγγελε, Θάνο χαρείτε τον αγώνα, δουλέψτε με μυαλό και πίστη στις δυνατότητές σας και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιστιοπλοϊκος Όμιλος Σικυωνίων: Δύσκολη αποστολή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator