ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “Το παιδομάζωμα”

2


Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στην Κροκίδειο αίθουσα, στην Κόρινθο, οι μαθητές και οι μαθήτριες της θεατρικής ομάδας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κορίνθου, με υπεύθυνες καθηγήτριες, τις φιλολόγους, κ.Μαρία Παναγοπούλου και κ.Μαρία Πετρούλια, παρουσίασαν το έργο, “Το παιδομάζωμα”.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2019

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “Το παιδομάζωμα”"
Unknown είπε...

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που μετείχαν στο θεατρικό αυτό έργο και που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!!! Να συγχαρώ και τις δύο πολύ καλές προαναφερθέντες καθηγήτριες που ειχαν την επιμέλεια ώστε να βγει ένα καλό αποτέλεσμα!!!
Όμορφο Καλοκαίρι και καλές βουτιές!!


16 Ιουνίου 2019 στις 3:05 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator