Άφωνη η Λακωνία: Σκηνές ροκ στη συνέντευξη Τατούλη - Λεκτική επίθεση Νικολάκου στον Νίκο Μπελογιάννη και το Best TV - ΒΙΝΤΕΟ

0



Πρωτόγνωρες σκηνές Ροκ εκτυλίχθηκαν στην συνέντευξη τύπου του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου.
Όλα ξεκίνησαν όταν πριν την συνέντευξη τύπου η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου σημείωσε στον Διευθυντής της Τηλεόρασης Best Νίκο Μπελογιάννη πως πρόθεση του Περιφερειάρχη είναι να μείνει εκτός η Τηλεόραση Best από την συνέντευξη αλλά εαν επιθυμεί να παραμείνει παρά την θέληση του Πέτρου Τατούλη.
Ο Νίκος Μπελογιάννης με το συνεργείο της Τηλεόρασης Best έμειναν εντός για να καλύψουν την συνέντευξη με την κ.Νικολάκου να τονίζει ότι ο συνδυασμός Νέα Πελοπόννησος έχει θέσει εμπάργκο στο Best με τον Νίκο Μπελογιάννη να σημειώνει ορθά οτι το κανάλι ήταν πάντα ανοιχτό για την παρουσία του συνδυασμού αλλά οι ίδιοι δεν πήγαιναν στην προεκλογική περίοδο ενώ όπως σωστά ειπώθηκε η Περιφέρεια είναι Θεσμικός τόπος και τα γραφεία Δημόσιος Θεσμικός χώρος και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανέναν ΜΜΕ.
Στη συνέχεια η κ.Νικολάκου προχώρησε επί προσωπικού κάνοντας λεκτική επίθεση προς τον Νίκο Μπελογιάννη ο οποίος διαφύλαξε την υπομονή του και απάντησε πως η Περιφέρεια δεν είναι μαγαζί σας αλλά θεσμικός χώρος με την κ.Νικολάκου να φωνάζει “...εσύ έχεις μαγαζιά…” ενώ στη συνέχεια εκτός εαυτού φώναζε “Εαν είσαι άντρας πάμε έξω να τα πούμε“
Ο Νίκος Μπελογιάννης απάντησε “λυπάμαι για την συμπεριφορά σας“
Χάνοντας τελείως την ψυχραιμία της η κ.Νικολάκου προχώρησε προς τον κ.Μπελογιάννη κάνοντας λεκτική επίθεση με τους παρευρισκομένους να έχουν μείνει πραγματικά άφωνοι μαζί με σύσσωμους τους πολίτες της Λακωνίας που παρακολουθούσαν τις εξελίξεις μέσα από το διαδίκτυο.
Το λόγο πήρε και ο κ.Κάπος από το τηλεοπτικό κανάλι Super ο οποίος σημείωσε “εάν θέλατε αυτό να το είχατε γράψει στην πρόσκληση” με την κ.Νικολάκου να σημειώνει “τι είσαστε εσείς, μπορείτε να καθίστε εσείς στην συνέντευξη τύπου“
Στη συνέχεια όπως δείχνουν και τα πλάνα από τα βίντεο του pna.gr η κ.Νικολάκου συνέχισε να ζητά την απομάκρυνση του τηλεοπτικού συνεργείου του Best επισημαίνωντας από την άλλη πλευρά και πάλι πως είναι δημοσιογράφος σε μια θεσμική συνέντευξη τύπου και δεν μπορεί να τον διώξει κανείς.
Σκηνές Ροκ που δεν συνάδουν σε έναν θεσμικό ρόλο και χώρο όπως είναι η Περιφέρεια.
Μετά από αυτό το σκηνικό τα πνεύματα ηρέμησαν με τον Περιφερειάρχη να ξεκινά την συνέντευξη και την ώρα των ερωτήσεων να μην δίνει τον λόγο στον Νίκο Μπελογιάννη σημειώνοντας πως η Τηλεόραση Best έχει εμπάργκο από τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος με τον κ.Τατούλη να τονίζει “Δεν δέχτηκα να έχω σχέση προεκλογικά με αυτό το κανάλι“. “Ερώτηση για μετεκλογικά”σημείωσε ο Νίκος Μπελογιάννης χωρίς να λαμβάνει καμία απάντηση.
Το συνεργείο του Best στη συνέχεια αποχώρησε με την κ.Νικολάκου να συνεχίζει την λεκτική της στάση.
Τα σχόλια δικά σας…

Βίντεο από το ArcadiaPortal.gr




Ο σχολιασμός του Νίκου Μπελογιάννη στο μεσημβρινό δελτίο για όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου…

Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άφωνη η Λακωνία: Σκηνές ροκ στη συνέντευξη Τατούλη - Λεκτική επίθεση Νικολάκου στον Νίκο Μπελογιάννη και το Best TV - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator