Χ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: Επιστολή παραίτησης από την θέση της γραμματέως του ΔΣ του συλλόγου "Αγκαλιά-ΖΩ" με σοβαρές αιχμές

0


Επιστολή παραίτησης από την θέση της γραμματέως του ΔΣ του συλλόγου "Αγκαλιά-ΖΩ"
5 Ιουνίου 2019
Προς το ΔΣ του Συλλόγου «Αγκαλιά-ΖΩ»

Με αυτή την επιστολή σας παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου από την θέση της γραμματέως του συλλόγου, όπως αυτή έχει ανακοινωθεί προφορικά στην πρόεδρο στις 15/5/2019, μετά από προσωπική συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου.

Η απόφαση μου αυτή είναι οριστική και οφείλεται στην έλλειψη προσωπικής διάθεσης να αφιερώσω περισσότερο από τον χρόνο μου, σε συνεργασίες με άτομα για τα οποία πλέον δεν έχω την άποψη που είχα.

Η μικρή εμπλοκή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση με βοήθησε να καταλάβω το παρασκήνιο του συλλόγου, το οποίο μέχρι πολύ πρόσφατα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά πως δεν υπάρχει.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να βρίσκομαι στην γενική συνέλευση και να εξηγήσω περισσότερο τις θέσεις μου, πρέπει να βρίσκομαι κοντά στο παιδί μου στην σχολική του γιορτή.

Το γεγονός ότι η συνέλευση αυτή αποφασίστηκε εκτάκτως και χωρίς να υπάρχει συνεννόηση με μένα, παρόλο που το θέμα της με αφορά άμεσα, αποδεικνύει και την απαξίωση της προέδρου προς το πρόσωπο μου και ενισχύει περισσότερο την πεποίθηση μου πως εγώ δεν έχω θέση εκεί.

Καλή συνέχεια στο χωρίς αμφιβολία αξιόλογο έργο του συλλόγου, εύχομαι οι κοντόφθαλμες και καθαρά συμφεροντολογικές πρακτικές να μην μπουν εμπόδιο στην εξέλιξη του. Θα βρίσκομαι δίπλα στον νέο γραμματέα για να του εξηγήσω τι παραλαμβάνει και ποια είναι τα καθήκοντα του και θα υποστηρίξω και δημοσίως το έργο του συλλόγου, όπου κρίνω ότι αξίζει.

Χάρηκα που σας γνώρισα
Επιφυλάσσομαι για λεπτομερέστερη δημοσίευση των θέσεων μου τις επόμενες μέρες

Με εκτίμηση
Χρυστάλα Στεργιοπούλου

Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: Επιστολή παραίτησης από την θέση της γραμματέως του ΔΣ του συλλόγου "Αγκαλιά-ΖΩ" με σοβαρές αιχμές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator