ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ του Α.Σ. Κόρινθος 2006

0



Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 19,30 πραγματοποιήθηκε μετά από Πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του Α.Σ. Κόρινθος 2006, Δημήτρη Μπινιάρη η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου. Τα κυριότερα θέματα, που συζητήθηκαν μετά την διαπιστωμένη απαρτία των ταμιακώς εντάξει παρόντων μελών, ήταν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, αλλά και η οργανωτική προσπάθεια αντιμετώπισης της νέας κατάστασης, που δημιουργήθηκε μετά τον προβιβασμό της ομάδας από την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία ( Μικρή Λίγκα).

Κατ΄ αρχάς το λόγο επήρε ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης, που ανέλυσε τα διοικητικά πεπραγμένα της χρονικής περιόδου. Αφού ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ.τις Ποδοσφαιρικές Αρχές ΕΠΣ Κορινθίας και Σύνδεσμο Διαιτητών Κορινθίας για τη δίκαιη αντιμετώπιση της ομάδας και την καλή οργάνωση του Πρωταθλήματος, την Προπονητική ομάδα υπό τον Σταύρο Μπινιάρη αρχικά και Τάσο Πέρα στη συνέχεια, τον βοηθό τους Χρήστο Παπαϊωάννου, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, έκανε τον διοικητικό απολογισμό σε λεπτομέρειες.

Κάτι παρόμοιο συνέχισε με τον οικονομικό απολογισμό με τη βοήθεια του Γενικού Γραμματέα της Ομάδας Γεωργίου Μαγκλάρα αναφερόμενος σε αριθμούς καταλήγοντας είπε ότι η διοίκηση της ομάδας είναι πλήρως ενημερωμένη. Δεν οφείλει στο προσωπικό, σε τρίτους και στο υπαλληλικό προσωπικό ή στις δημόσιες αρχές,ούτε ένα ευρό. Αφού εγκρίθηκαν τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα ακολούθησε η ενημέρωση των μελών σε γενικές γραμμές όπως είπε ο Πρόεδρος στον σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας εν όψει του Πρωταθλήματος της περιόδου 2019 – 2020 στον Όμιλο της Μικρής Λίγκας. Υπάρχουν σκέψεις και σχέδια, τα οποία θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις εντός του επόμενου 10ημέρου από το Δ.Σ. του Α.Σ. Κόρινθος 2006.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δόθηκε ο λόγος σε όποιους εκ των μελών είχαν κάτι να αναφέρουν ή προτείνουν σχετικά με τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης και την προετοιμασία της ομάδας για να μπει στον αγώνα έτοιμη και να μην αποβεί και αυτή, ως ομάδα μιας χρήσεης στη Γ΄ Εθνική με τις ισχυρές ομάδες του Κέντρου.


Οι Δηλώσεις του Προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη
Η προσπάθειά μας δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα με τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού μας.

Ζητάμε την οποιανδήποτε βοήθεια στους άμεσους στόχους μας, που θα τους επισημάνουμε σύντομα…

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΑΣ Κόρινθος 2006, ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης, προέβη στις πάρα κάτω δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ:

Όταν το 2006 μία ομάδα φιλάθλων της Κορίνθου συναποφασίσαμε την ίδρυση του Α.Σ. Κόρινθος 06, το κάναμε από αγάπη και ενδιαφέρον για το άθλημα και για τη στήριξη της Νεολαίας. Ο σχεδιασμός και οι αρχικοί στόχοι μας δικαίωσαν στην πράξη πέραν από τα αναμενόμενα. Και ιδού, μετά από την άνοδο της ομάδας από τη Γ΄ στη Β΄ και αργότερα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας, φτάσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες για τη Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με όνειρα και ελπίδες. Το μεγάλο ευχαριστώ του Δ.Σ. στους ανθρώπους και τους ποδοσφαιρικού φορείς που συνέβαλαν στον προβιβασμό της ομάδας μας το έχω εκφράσει κατ΄ επανάληψη.

Σήμερα, στην ετήσια Γενική Συνέλευση είπαμε τα τυπικά για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ., αλλά και κάποιες αρχικές μας σκέψεις γύρο από την προετοιμασία της ομάδας για την αντιμετώπιση της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου . Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Εντός του επόμενου δεκαημέρου θα συνεδριάσει το Δ. Σ. για να ανταλλάξουμε ιδέες, να πάρουμε τυχόν αποφάσεις και να βγούμε προς τα έξω. Επιθυμία μας είναι να βρούμε την ανταπόκριση και την αποδοχή που απαιτούν οι περιστάσεις , πρώτον από τους φιλάθλους, δεύτερον από την Αυτοδιοίκηση και τρίτον από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η προσπάθειά μας δεν έχει ανταγωνιστκό χαρακτήρα με τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού μας. Είμαστε κι εμείς το ίδιο με αυτές και γνωρίζουμε πως έχουμε κοινό σκοπό την αναζήτηση μέσα από το Αθλητικό Ιδεώδες, τη συνέχεια της ιστορικής ποδοσφαιρικής ιδέας κατά το δυνατόν βελτιωμένη. Ζητάμε την οποιανδήποτε βοήθεια στους άμεσους στόχους μας, που θα τους επισημάνουμε σύντομα, έκλεισε τις δηλώσεις του ο Πρόεδρος τους ΑΣ Κόρινθος 06, Δημήτρης Μπινιάρης.
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ του Α.Σ. Κόρινθος 2006"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator