ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: 16ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ»

0ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
16ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ « ΠΑΥΛΕΙΑ »
30/6-6/7/2019

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου διοργανώνει και φέτος όπως κάθε χρόνο το πανελλήνιο τουρνουά αντισφαίρισης ανδρών «OPEN ΠΑΥΛΕΙΑ». Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου καθημερινά από 30 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2019 και θα λάβουν μέρος σε αυτό κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας καθώς είναι επίσημα αναγνωρισμένο και βαθμολογούμενο από την Ε.Φ.Ο.Α..

Ο τελικός του τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 και ώρα 7.00 το απόγευμα.

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Κ σας προσκαλεί και σας περιμένει να παρακολουθήσετε από κοντά όλη την εβδομάδα τη μεγάλη αυτή γιορτή του τένις!!!
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: 16ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator