ΚΙΑΤΟ: Σε εξέλιξη η πορεία διαμαρτυρίας του "Ψηφί-ΖΩ" για τα προβοκατόρικα μοντάζ του parakato !!!

0Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πορεία διαμαρτυρίας του πολιτιστικού συλλόγου του βόρειου ημισφαιρίου του πλανήτη "Ψηφί-ΖΩ" ενάντια στα προβοκατόρικα μοντάζ του parakato που χαλάνε την πιάτσα και κόβουν ψήφους και από τον χορηγό των 500 αλλά και από τον "ανεξάρτητο" συνδυασμό του Τρότσκ... συγνώμη του εταίρου και υπευθύνου για τις εξωτερικές δουλειές του συλλόγου εννοούσα.
Στην κεφαλή της πορείας δεξιά διακρίνεται η Γενική Γαμματέας του συλλόγου περίλυπη και με τα παράσημά μας στο πέτο αλλά και πλαισιωμένη από τους βαστάζους και τους αχθοφόρους του συλλόγου και ενίοτε παλαμακιστές της, να περιφέρουν απειλητικά (;;;) τη θαυματουργή εικόνα του πατερούλη προς γνώση και συμμόρφωσή μας !!! 

Υ.Γ. Το κείμενο είναι σατιρικό και η φωτογραφία προϊόν μοντάζ με σκοπό τη σάτιρα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Σε εξέλιξη η πορεία διαμαρτυρίας του "Ψηφί-ΖΩ" για τα προβοκατόρικα μοντάζ του parakato !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator