ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

0Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ι. Μητρόπολή μας, όπου είχε συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέφθασε στο Επισκοπείο περί τις 9:30 το πρωί συνοδευόμενος από την σύζυγό του κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, τον βουλευτή του Νομού κ. Χρήστο Δήμα και τους υπολοίπους επιτελείς του. Στην Αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου εκτός από τον Μητροπολίτη μας τον υποδέχθηκαν ο Θεοφ. Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, Πρωτοσύγκελλοςκαι άπαντες οι Κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως και σε πολύ θερμό κλίμα ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για εκκλησιαστικά, πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο κεφάλαιο που αφορά τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας και στην τρέχουσα επικαιρότητα των εν εξελίξει εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο Σεβασμιώτατος, εκτός των άλλων, παρακάλεσε τον κ. Μητσοτάκη, αν κληθεί από τον Λαό να κυβερνήσει την Χώρα, να μην αποστρέψει τα μάτια του από την «μάνα» Εκκλησία και ο κ. Μητσοτάκης αβίαστα αποκρίθηκε ότι, λόγω των οικογενειακών βιωμάτων του, πάντοτε θα στέκεται κοντά στην Εκκλησία και στους Κληρικούς της. Άξια αναφοράς ήταν και η τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη για την στάση αρωγής και συμπαράστασης, που οφείλει να κρατήσει η Πολιτεία προς την Εκκλησία, ως προς την περίθαλψη των ενδεών και των αναξιοπαθούντων. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι είναι τέτοια η «τεχνογνωσία» και η συμμετοχή της Εκκλησίας σ’ αυτό τον τομέα, που οφείλει η Πολιτεία και να την αξιοποιήσει και να την εκλάβει ως παράδειγμα αλλά και να την ενισχύσει.

Στον επίλογο της επισκέψεως ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την ευγενική πράξη του προσφέροντας, σε αυτόν και στην σύζυγό του, ως αναμνηστικό δώρο, την εικόνα του Ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Κορίνθου Αποστόλου Παύλου για να τον εμπνέει, κατά την επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του, τα οποία του ευχήθηκε να πραγματοποιεί με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού και εξυπηρέτηση του Λαού μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator