Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, Ο ΛΑΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0


Μήνυμα νίκης από την πλατεία Ελευθερίας έστειλαν απόψε οι Σικυώνιοι πολίτες με την δυναμική παρουσία τoyς στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Σπύρου Σταματόπουλου, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην πόλη του Κιάτου, δημιουργώντας νικηφόρα ατμόσφαιρα. Ο Σπύρος Σταματόπουλος, ως το μεγάλο φαβορί των εκλογών, σε μια κούρσα που έχει καταγράψει ήδη μια σαρωτική νίκη στο α’ γύρο με ποσοστό 48,51%, εν μέσω χειροκροτημάτων και εμφανώς συγκινημένος από την μαζική προσέλευση των συνδημοτών του υπογράμμισε πως η αποψινή δυναμική παρουσία δείχνει ξεκάθαρα το αποτέλεσμα της κάλπης και την επερχόμενη μεγάλη νίκη της Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων. «Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μας» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους συνδημότες του στις 2 Ιουνίου να δώσουν μια ακόμα πιο ισχυρή, δυνατή και ξεκάθαρη εντολή.
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, Ο ΛΑΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator