ΗΛΙΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ: "Σας χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη"

0



Πριν από ένα μήνα αποφάσισα να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Η μέχρι ώρας συμμετοχή μου σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο που ζω και εργάζομαι μου έχει δώσει εμπειρία αλλά και γνώση των καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων του δήμου μου.

Στα πλαίσια της περιοδείας για τις περιφερειακές εκλογές γνώρισα όλη την Κορινθιακή γη, τους ανθρώπους της, τα χωριά της Κορινθίας μας,τους δήμους και τις πόλεις μας, μα πάνω από όλα μέσα από την επαφή και την συζήτηση με τους κατοίκους των διαφόρων περιοχών άκουσα τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

Αυτό μου επιβεβαίωσε ότι η απόφαση μου να δηλώσω υποψήφιος στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας ήταν σωστή. Με γέμισε θέληση και πείσμα να αγωνιστώ για κάθε πόλη και χωριό του νομού μας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τόσο σε εμένα όσο και στο συνδυασμό μας και που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Σήμερα μαζί σας ξεκίνησα μια καινούργια πορεία. Δεσμεύομαι ότι δεν θα ξεχάσουμε τους προβληματισμούς σας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε και να είμαι κοντά στα προβλήματα σας με στόχο την επίλυση τους.

Στο ταξίδι αυτό δεν γίνεται να μην συμπεριλάβω και τους ανθρώπους που γνώρισα και συνεργάστηκα για τον κοινό σκοπό.

Για όλα αυτά που προανέφερα σας χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΗΛΙΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ: "Σας χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator