Η Κορινθιακή εταιρεία Γαλακτοκομικών Μανδρέκας Α.Ε. κοντά στο "Χαμόγελο του παιδιού"

0Η Κορινθιακή εταιρεία Γαλακτοκομικών Μανδρέκας Α.Ε. κοντά στο ‘Χαμόγελο του παιδιού’ για την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος.

Με αφορμή την Παγκόσια Ημέρα Γάλακτος που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, η Κορινθιακή εταιρεία Γαλακτοκομικών Μανδρέκας Α.Ε. προχώρησε σε δωρεά φρέσκου αγελαδινού γάλακτος στον εθελοντικό Οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» Κορινθίας.

Η συμβολική αυτή κίνηση αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει και να υπενθυμίσει στα παιδιά την θρεπτική αξία και σημαντικότητα του πολύτιμου αυτού τροφίμου στην καθημερινή διατροφή τους.

Το γάλα αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές ασβεστίου, συμβάλει τα μέγιστα στο χτίσιμο γερού σκελετού για μικρούς και μεγάλους προλαμβάνοντας την οστεοπόρωση και είναι σημαντική πηγή απαραίτητων βιταμινών όπως Β2 & Β12 που ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

Με την ενέργεια αυτή η Μανδρέκας Α.Ε. επιδιώκει να γιορτάσει μαζί με τα παιδιά και το προσωπικό του οργανισμού ‘Χαμόγελο του παιδιού’ Κορίνθου την ημέρα αυτή, τονίζοντας την θρεπτική αξία της συχνής κατανάλωσης φρέσκου ελληνικού αγελαδινού γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων.
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Κορινθιακή εταιρεία Γαλακτοκομικών Μανδρέκας Α.Ε. κοντά στο "Χαμόγελο του παιδιού""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator