ΚΙΑΤΟ: "Σεισμό" προκάλεσε η συγκέντρωση της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" του Δημήτρη Παπαγεωργίου - ΒΙΝΤΕΟ

0










Με μια συγκλονιστική από πλευράς προσέλευσης και παλμού συγκέντρωση του αυριανού Δημάρχου Σικυωνίων Δημήτρη Παπαγεωργίου έκλεισε χθες βράδυ η προεκλογική περίοδος.

Η τελευταία αυτή συγκέντρωση του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ, έδωσε την ευκαιρία στους πολίτες όλων των περιοχών του δήμου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απερχόμενη δημοτική αρχή, να διατρανώσουν την πεποίθησή τους για την ανάγκη Αλλαγής στο Δήμο και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον αυριανό Δήμαρχο Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Συγκινημένος από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου και το μεγάλο πάθος του, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, επικεντρώθηκε κυρίως στο όραμά του για το δήμο, τις προτεραιότητες του προγράμματός του και τις δεσμεύσεις του για τις λύσεις προβλημάτων που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους δημότες. Χειμαρρώδης, όπως πάντα, αποκαλυπτικός για τα κακώς κείμενα, καταγγελτικός για τις παρατυπίες ή παρανομίες της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ξεσήκωσε το πλήθος που πολλές φορές διέκοψε με θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα το λόγο του.

Σε μια συγκέντρωση που βασίστηκε στην αυθόρμητη προσέλευση των δημοτών και όχι σε εκβιαζόμενους ψηφοφόρους, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου έδειξε τη διάθεση συναίνεσης που πρέπει να κυριαρχήσει από αύριο για να μπορέσει ο δήμος να διοικηθεί σωστά και να ορθοποδήσει. Όρθιοι όλοι οι παρόντες χειροκροτούσαν την πρότασή του, οι πολίτες του Κιάτου να στηρίξουν τον τοπικό συνδυασμό της πόλης, την «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Κιάτου» που προήλθε από την συνεργασία του με τους συνδυασμούς του κ. Κώστα Σαρχάνη, του κ. Βαγγέλη Χουσελά.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα με τους παρευρισκόμενους να ξεσηκώνονται από τα συνθήματα:

Δίκαιος Δήμος Για ‘Ολους. 

Αυτή η πόλη δεν αξίζει σε κανέναν μας. 

Αλλαγή από την πρώτη Κυριακή.





Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: "Σεισμό" προκάλεσε η συγκέντρωση της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" του Δημήτρη Παπαγεωργίου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator