ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νίκος Σταυρέλης στο δεύτερο γύρο - ΒΙΝΤΕΟ

0Μετά και την αποψινή ομιλία του Δημάρχου Κορινθίων, αλλά και του επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών», Βασίλη Νανόπουλου, είναι πλέον ολοφάνερο πως οι Κορίνθιοι «πάνε τον Σταυρέλη στον δεύτερο γύρο».

Και αυτή την πραγματικότητα δεν την αλλοιώνει καμία δημοσκόπηση…

Διότι οι πολίτες όση κινητοποίηση και αν κάνει ένας συνδυασμός και μια παράταξη εάν δεν θέλουν δεν παρίστανται…

Η ώρα της κάλπης έφτασε!

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε στιγμιότυπα από την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη στην οδό Κολιάτσου της Κορίνθου το βράδυ της 23ης Μαΐου.

Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νίκος Σταυρέλης στο δεύτερο γύρο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator