ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ της ΝΙΚΗΣ ξεκίνησε σήμερα από την Κόρινθο και θα πάει παντού - ΒΙΝΤΕΟ

0



Η Κόρινθος αποφάσισε!! Η Κόρινθος μίλησε! Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι που κατέκλυσαν κυριολεκτικά το βράδυ της Παρασκευής το κέντρο της πόλης, ξέσπασαν και δήλωσαν με την παρουσία τους ότι την Κυριακή


ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΕΜΠΙΣΤΕYΟΝΤΑΙ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!!

Τέτοια συγκέντρωση είχε πολλά χρόνια να ζήσει η Κόρινθος. Θύμισε σε πολλούς συγκεντρώσεις της δεκαετίας του΄80. Ένα τεράστιο πλήθος γέμισε την οδό Πυλαρινού από το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου, μέχρι και τη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως!

Μεγάλοι και μικροί, γυναίκες και παιδιά, με πάθος, συνθήματα, χειροκροτήματα, αγκαλιές και χαμόγελα, έδωσαν ένα δυναμικό παρών σε μια συγκέντρωση που θα μείνει στην ιστορία της πόλης.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός φανερά συγκινημένος και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε! Όταν έφτασε στο χώρο της ομιλίας δεν μπορούσε να φτάσει στην εξέδρα, αφού ο κόσμος τον χαιρετούσε, τον αγκάλιαζε και του έσφιγγε το χέρι.

Αυτός ο απίστευτος κόσμος έδειξε με την παρουσία του ότι είναι πια αποφασισμένος να στηρίξει μια προσπάθεια ήθους, αξίας, εργατικότητας και προσφοράς. Μια ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ η οποία θέλει να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με ακόμα μεγαλύτερο έργο, όχι μόνο στην Κόρινθο, αλλά σε όλο το Δήμο Κορινθίων. Ξέρουν άλλωστε, ότι ο Αλέξανδρος Πνευματικός έχει συνδέσει το όνομά του με τέτοια έργα που δεν είχαν γίνει σε αυτό τον τόπο εδώ και δεκαετίες.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ!

«Στέλνετε σήμερα ένα μήνυμα νίκης για την αναμέτρηση της Κυριακής . Είμαστε όλοι εδώ , όλοι εμείς που ξεκινήσαμε πριν 13 χρόνια για να σηκώσουμε τα μανίκια πιο ψηλά και να εργαστούμε για το Δήμο που αγαπάμε», είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Δήμαρχος. «Πριν 20 μέρες έγινε η πρώτη ΝΙΚΗ με την κατάθεση του μεγαλύτερου συνδυασμού από όλους τους άλλους στο Πρωτοδικείο Κορίνθου με 168 υποψηφίους!», τόνισε.

«Υποσχεθήκαμε και υποσχόμαστε για άλλη μια φορά μπροστά σας, ότι θα σχεδιάζουμε και θα υλοποιούμε μεγάλα έργα. Αγωνιζόμαστε μόνο για τα συμφέροντα του Κορινθιακού λαού. Για να υπηρετήσουμε όλους εσάς, τους αγρότες, τους νέους, τους φοιτητές, όλους τους απλούς πολίτες που είναι στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής».

«Νερό, βιομηχανική ζώνη, αναπλάσεις. Έτσι έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε τόσα χρόνια, για το κοινό καλό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Γιατί ξέρουμε ότι σε λίγα χρόνια αυτή η πόλη θα είναι πανίσχυρη όπως ήταν πριν από χρόνια».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

«Αυτή η νίκη που βλέπω να έρχεται την Κυριακή ανήκει σε όλους εσάς που υπηρετήσαμε με τον καλύτερο τρόπο κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Απλώσαμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας από άκρη από άκρη σε όλο το Δήμο. Πότε υπήρχε τέτοια κοινωνική πολιτική σε αυτό το Δήμο; Πότε στηρίχτηκε ο αδύναμος οικονομικά συμπολίτης μας, περισσότερο; Αθόρυβα και διακριτικά πάντα και χωρίς καμία δημοσιότητα.

Κοινωνικό φαρμακείο, δράσεις για απόρους. Κανένα παιδί δεν έμεινε εκτός Παιδικών σταθμών. Και ούτε θα μείνει και τα επόμενα χρόνια. Κανένα παιδί που η οικογένειά του δεν έχει τη δυνατότητα, δεν θα μείνει εκτός κατασκηνώσεων. Θα νιώθει ισότιμα με τα άλλα παιδιά.

Αυτή η κοινωνική πολιτική θα συνεχιστεί και τα επόμενα . γιατί έχουμε έναν πανίσχυρο οικονομικά δήμο και θέλουμε να στηρίζουμε τέτοιες πολιτικές προστασίας».

Για πρώτη φορά απουσιάζει το θέμα του νερού από τα προεκλογικά προγράμματα

«Είμαι περήφανος που για πρώτη φορά στα προεκλογικά προγράμματα απουσιάζει και δεν υπάρχει καμία αναφορά για θέμα υδροδότησης. Γιατί εμείς καταφέραμε με ένα οραματικό έργο, να μην υπάρχει περιοχή του Δήμου που να μην έχει συνδεθεί με την ύδρευση. Είμαστε ο μόνος επαρχιακός Δήμος με τόσο μεγάλο δίκτυο. Είναι η Αθήνα με τη ΕΥΔΑΠ, η Θεσσαλονίκη με τη ΔΕΥΑΘ και η Κόρινθος με την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!!! Με το πιο σύγχρονο έργο τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμού με το οποίο μπορούμε να βλέπουμε όλο το 24ωρο από ένα κινητό τηλέφωνο , πού υπάρχει πρόβλημα, ή διαρροή και να το αντιμετωπίζουμε. Εμείς ετοιμάσαμε τις μελέτες αποχέτευσης με ένα τεράστιο έργο που θα ξεκινήσει άμεσα το προσεχές διάστημα με προϋπολογισμό 49,5 εκ. ευρώ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

«Κάποιοι θέλουν να αδειάσουν τα ταμεία του Δήμου! Με κάθε τρόπο!! Το λένε και δημόσια ορισμένοι. Εμείς λέμε ότι ο Δήμος πρέπει να έχει χρήματα για να μπορεί να ανταποκριθεί στις μικρές ή στις μεγάλες ανάγκες των δημοτών. Άλλοι πάλι θέλουν να μειώσουν το μεγάλο έργο που έχει γίνει στο λιμάνι. Θέλουν να μην βλέπετε τίποτα, απ΄ ότι έχει γίνει. Για να ικανοποιήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες και μόνο!».

Υποσχέθηκαν 2 επιχειρηματικά πάρκα και δεν έκαναν κανένα!

«Υποσχέθηκαν δύο επιχειρηματικά πάρκα και δεν έγινε τίποτα! Εμείς προχωρήσαμε στη χωροταξία βιομηχανικής ζώνης. Νέες επιχειρήσεις ήρθαν, παλιές αναπτύχθηκαν ακόμα περισσότερο, με τη δική μας στρατηγική για την ανάπτυξη. Αυτή είναι η δική μας προσπάθεια για μια ανάπτυξη που θα είναι πολύ μεγαλύτερη τα επόμενα χρόνια».

Την ερχόμενη εβδομάδα υπογράφετε η παραχώρηση της έκτασης του πρώην στρατοπέδου

«Την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν οι υπογραφές με το Ταμείο Εθνικής Άμυνας για την παραχώρηση παραπάνω του μισού τμήματος του πρώην 6ου Συντάγματος Πεζικού. Για ένα νέο Κέντρο ανάπτυξης, οικιστικής και αθλητικής, με ένα νέο σύγχρονο γήπεδο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφορά υπηρεσιών του Δήμου».

Δικό μας εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων

«Με νέο δικό μας εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων 3,5 εκ. ευρώ, που σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Μας έβαλαν εμπόδια, έβαλαν κατοίκους να σταματήσουν στα δικαστήρια αυτή την εγκατάσταση. Εμείς όμως δείξαμε ότι ο τρόπος που κινούμαστε έχει αποτέλεσμα και οι εργασίες ξεκίνησαν ξανά! Ακούω ψεύτικες εξαγγελίες για μείωση τελών. Με ποιο τρόπο; Δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι, οχήματα, πετρέλαιο; Πως θα μειώσουν τα τέλη; Δεν λένε και δεν απαντούν, γιατί ξέρουν ότι μόνο με τη δική μας διαχείριση μπορεί να επιτευχθεί αυτό».

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!!

«Κάποιοι πρώην συνεργάτες μας που μας υμνούσαν μέχρι το 2017, προσπαθούν να μειώσουν το έργο μας. Όμως 7 από τα 14 γήπεδα έγιναν σε αυτή τη θητεία. Και πολλές άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Είναι οι ίδιοι που πανηγύρισαν όταν σταμάτησαν τα έργα στην πλατεία Περιβολάκια. Τόσο πολύ αγαπούν την Κόρινθο!! Αυτό το έργο όμως, θα γίνει από εμάς και θα είναι ένα ακόμα στολίδι στο κέντρο της πόλης».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

«Νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε οι συνεχιστές άξιων Δημάρχων, όπου του Νίκου Κουίνη, του Παναγιώτη Δαλακλείδη, του Θωμά Θωμαίδη. Ενός Δήμου που σήμερα είναι πανίσχυρος και θα είναι και στο μέλλον κι αυτό το εγγυόμαστε προσωπικά».

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ

«Είμαι πολύ συγκινημένος απόψε. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια συγκέντρωση! Με γεμίζετε με μεγάλη ευθύνη για τα επόμενα χρόνια. Αλλά δεν φοβάμαι. Ποτέ δεν φοβηθήκαμε τη σκληρή δουλειά όταν αυτή είχε αποτέλεσμα.

Μην ακούτε αυτούς που υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκρισμα. Εμπιστευτείτε αυτή τη Δημοτική αρχή και συνεχίστε αυτό το δημιουργικό δρόμο της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, της ανάπτυξης και του αποτελέσματος».

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη στήριξή σας, για τη διάθεσή σας να στηρίξετε για άλλη μια φορά ένα έργο δημιουργικό που θα πρέπει να συνεχιστεί. Θέλουμε και επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ και πριν και μετά τις εκλογές. Για να αξιοποιήσουμε ό,τι πιο παραγωγικό υπάρχει σε αυτό το Δήμο. Για να συνεχίσουμε ένα έργο που έκανε το Δήμο Κορινθίων, ισχυρό οικονομικά, κοινωνικά, διοικητικά».
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ της ΝΙΚΗΣ ξεκίνησε σήμερα από την Κόρινθο και θα πάει παντού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator