ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ

0


Αγαπητή/ε συμπολίτη,

Με διάθεση και όρεξη για προσφορά στον τόπο μας, μακριά από κάθε μορφής κομματικές αντιπαραθέσεις, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να υπηρετήσουμε την πόλη ΜΑΣ, το δικό μας ΚΙΑΤΟ που ζούμε και αγαπάμε.

Εμμένοντας στο ότι η περιοχή μας απαιτεί την προσοχή που της αξίζει και ότι οι πολίτες που ζουν στο ΚΙΑΤΟ έχουν το δικαίωμα στη σύγχρονη, αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε έναν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, με σεβασμό στον άνθρωπο και την καθημερινότητα του, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Είμαστε ΕΔΩ με θέληση, αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία και ήθος για να προσφέρουμε.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ να κάνουμε την ανανέωση ΠΡΑΞΗ.

Καλούμε όλους τους Δημότες Κιάτου καθώς και όλους τους συνδυασμούς του Δήμου Σικυωνίων να στηρίξουν την προσπάθειά μας, έτσι ώστε να μη χάσουμε την ευκαιρία για ένα καλύτερο, για ένα σύγχρονο και ασφαλές ΚΙΑΤΟ το ΚΙΑΤΟ ΜΑΣ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ανδρικόπουλος Μιχαήλ
Βογιατζής Γεώργιος
Γεωργίου Βλάσιος
Θυμιοχρηστάκη Ελένη
Κατσίνη Μαρία
Λάμπρου Χαρίλαος
Μανέτας Δημήτριος (Μίμης)
Σταματόπουλος Γιώργος
Τσάμη Αλεξάνδρα
Τσιάτσιος Ηλίας
Χατζηπαυλή Μαρία
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator