Μπράβο Γιάννη: Μια κίνηση άξια μίμησης !!!

0



Αξίζει όλος ο σεβασμός στον Γιάννη, για την εξαιρετική του κίνηση για τους πυρόπληκτους του περασμένου Καλοκαιριού!!!

Αυτή η κίνηση, πρέπει να βρει μιμητές , σε πολλά επίπεδα!!!

Πρέπει να βρει κι άλλους σπουδαίους ανθρώπους με «Α» κεφαλαίο, ερευνητές της πιο πρόσφατης Ελληνικής ιστορίας, έγκριτους νομικούς, ακόμη και ιστορικούς, έτσι ώστε, να παράσχουν κάθε βοήθεια, ώστε να βρεθούν οι πρωταίτιοι , των καταστροφών που στοίχισαν τόσες ζωές ανθρώπων!

Αυτών που επέτρεψαν την άναρχη δόμηση σε Μάτι και Κινέτα και που στη συνέχεια, επέτρεψαν να δημιουργηθούν οικισμοί, αυτών που.. αφού επέτρεψαν στην ελίτ που αγόρασε τα οικόπεδα φιλέτα στο Μάτι, επέτρεψαν την κατασκευή περιφράξεων και μαντρών, προστατεύοντας τις περιουσίες των «Πατρικίων» και… καταδικάζοντας, τους ανυποψίαστους!

Η «αναρχία» δεν δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια! ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι έργο «ΚΑΠΟΙΩΝ» , που εξαγοράστηκαν και εξαγόρασαν, ΣΙΓΟΥΡΑ έχουν όνομα, σίγουρα Ωφελήθηκαν και ΣΙΓΟΥΡΑ, (οι ίδιοι, ή οι «κληρονόμοι» τους) βρίσκονται στοιχισμένοι, ανάμεσα στους πυροπαθείς, διαμαρτυρόμενοι και απειλώντας, σαν αθώοι του αίματος!

Ας βρεθούν λοιπόν, μιμητές της κίνησης του Γιάννη, σε επίπεδο, αναζήτησης των ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ , σε βάθος χρόνου, ας τους βρούμε κι ας τους αποδώσουμε στη δικαιοσύνη, μόνο τότε, το «ΜΑΤΙ» θα βρει την πραγματική δικαίωση!

Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπράβο Γιάννη: Μια κίνηση άξια μίμησης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator