Στις 26 Μαΐου ανοίγει η πόρτα του "Αύριο" για την Πελοπόννησο !

0



Όσο πλησιάζει η 26η Μαΐου, τόσο πληθαίνουν τα ερωτήματα αλλά και οι ανησυχία. Άραγε είμαστε διατεθειμένοι σαν πολίτες, να ενδώσουμε και να παραδώσουμε, την Πελοπόννησο, σε μια ομάδα «ημετέρων», που έχουν εξοικειωθεί τόσο καλά με τα γρανάζια της εξουσίας κι έχουν διαμορφώσει , ένα ιδιότυπο κράτος –εν κράτει, με στεγανά, με διακριτούς ρόλους και με συγκεκριμένη οργάνωση και σκοπό.


Άραγε, δε μας ενοχλεί η λογική της ολιγαρχίας, των δικών μας παιδιών, η λογική των ψίχουλων που πέφτουν κάτω απ` το τραπέζι για τους πληβείους, όταν το «φαγοπότι», στο «κυρίως-τραπέζι» είναι πλούσιο και με προσκλήσεις VIP ;

Δεν μας πειράζει να βλέπουμε τις κινήσεις πανικού του απερχόμενου Περιφερειάρχη, στην προσπάθειά του, να σώσει την καρέκλα του, αποφεύγοντας να αντιπαρατεθεί μαζί τους σε debate και παράλληλα, λασπολογώντας, στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων…

Φαίνεται, πως πάνω στον πανικό για την απώλεια της καρέκλας, άρχισε να διαθέτει «χρυσαφικά»  και οικογενειακά κειμήλια αδιακρίτως… να τάζει λαγούς με πετραχήλια ! Δεν έκανε τίποτε απολύτως όλο αυτό τον καιρό και προσπαθεί τάχα, με σπασμωδικές κινήσεις, να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Ο κόσμος όμως δεν μπορεί να του συγχωρήσει την μακρόχρονη απραξία και δεν είναι τόσο αφελής, να μην καταλάβει ότι η ξαφνική «δραστηριότητα» οφείλεται στην προσπάθεια υφαρπαγής ψήφων.

Στις 26 Μαΐου, αλλάζουμε σελίδα, τοποθετούμε τον «απερχόμενο» στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και ανοίγουμε τους ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ για την Πελοπόννησο, με τον Γιώργο Δέδε και τους πανάξιους – καταρτισμένους, με όρεξη για σκληρή δουλειά, συνεργάτες του!

Στις 26 Μαΐου ανοίγει η πόρτα του "Αύριο" για την Πελοπόννησο, οι "ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ" οδηγούν σ` αυτό! 
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στις 26 Μαΐου ανοίγει η πόρτα του "Αύριο" για την Πελοπόννησο !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator