ΚΙΑΤΟ: Δυνατό ξεκίνημα περιοδειών απ' το Λαλιώτη έκανε ο Δήμαρχος, Σπύρος Σταματόπουλος

0Μετά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και την παρουσίαση του συνδυασμού του ο Δήμαρχος, Σπύρος Σταματόπουλος, ξεκινώντας τον κύκλο των επαφών του με τις κοινότητες, συνοδευόμενος από υποψηφίους της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων», επισκέφτηκε το Λαλιώτη.

Η μαζικότητα της προσέλευσης των κατοίκων ήταν μεγάλη και η συμμετοχή τους στη συζήτηση αυθόρμητη και ουσιαστική. Ο Σπύρος Σταματόπουλος αναφέρθηκε στο έργο που επιτεύχθηκε την προηγούμενη πενταετία, όπως η κατασκευή της πλατείας, η ανακαίνιση του δημοτικού σχολείου, η αγροτική οδοποιία, η παιδική χαρά του χωριού, καθώς και στα έργα και στους στόχους της επόμενης θητείας. Ο Δήμαρχος, όπως συνηθίζει, συζήτησε αναλυτικά τα αιτήματα των πολιτών και έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις σε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και σύσσωμο το Λαλιώτη εκδήλωσε την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στον Σπύρο Σταματόπουλο, βασιζόμενο στην εντιμότητα των λόγων του καθώς και στην αποτελεσματικότητά του.
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Δυνατό ξεκίνημα περιοδειών απ' το Λαλιώτη έκανε ο Δήμαρχος, Σπύρος Σταματόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator