ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αποτελεί τον "εφιάλτη" του Πνευματικού !!!

0Θεωρείται από πολλούς το πρόσωπο “κλειδί” σε αυτές τις εκλογές στο δήμο Κορινθίων. Έχει πάρει προσωπικά το θέμα εκλογής του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων Ν. Σταυρέλη!

Και ο Μουρούτσος έχει πείσμα. Αυτό που θέλει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το καταφέρνει! Είναι ίσως η πιο σημαντική δύναμη στο συνδυασμό του Σταυρέλη!

Τόσο ο Σταυρέλης όσο και ο Μουρούτσος έχουν δείξει ότι έχουν ΜΠΕΣΑ και ΛΟΓΟ και κανένας δεν τους κρατάει από πουθενά! Για το λόγο αυτό οι δύο έχουν γίνει και ο “εφιάλτης” του Πνευματικού όπως και άλλα στελέχη του συνδυασμού.

Δείτε τι αναφέρεται από την “Πνοή Δημιουργίας” σχετικά με την υποψηφιότητα του Γ. Μουρούτσου:

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αποτελεί τον "εφιάλτη" του Πνευματικού !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator