Αντέχουμε να αφήσουμε μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη;

0



Αντέχουμε να αφήσουμε μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη;  Η συγκυρία του να έχουμε έναν δικό μας άνθρωπο, από την Κόρινθο, με τέτοια ευρυγνωσία στα αυτοδιοικητικά;

Αλήθεια, πότε πάλι παρουσιάστηκε μεγαλύτερη ευκαιρία στην Κορινθία, να έχει το δικό της άνθρωπο στη διοίκηση της Περιφέρειας;  Και όχι με τον οποιοδήποτε, κάποιον που να μην  έχει «γράψει» εργατοώρες στην αγορά εργασίας!

Η ευκαιρία ιδιαίτερα για την Κορινθία είναι μοναδική! Ο Γιώργος Δέδες, ήταν αυτός που όταν χρειάστηκε έβγαλε τα κάστανα απ` τη φωτιά, όταν οι άλλοι, απλώς κοιτούσαν τα προβλήματα να αραχνιάζουν άλυτα με κόστος σε χρήμα και ανθρώπινες ζωές! Μην ξεχνά κανείς την «Ολυμπία Οδό» και τον «Μορέα»  αλλά και τόσα άλλα έργα ζωτικής σημασίας. Και δεν χρειάζεται να μιλήσει κανείς για τις λύσεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια που έδωσε όταν κλήθηκε!

Πότε άλλοτε υπήρξε πιο προσιτός πολιτικός που θα μπορούσες να τον συναντήσεις στον δρόμο και να του απευθυνθείς με το μικρό του όνομα, είτε για να τον χαιρετήσεις, είτε ακόμη και για να του εκθέσεις το πρόβλημά σου έχοντάς τον απέναντι, να σε ακούσει και να προστρέξει σε βοήθεια  

Δεν υπάρχουν αλήθεια πολλοί τέτοιοι, σύγχρονοι πολιτικοί άνδρες, με τέτοιο λαϊκό προφίλ, φυσικά ΟΧΙ επίπλαστο, αλλά πραγματικό!

Ο Γιώργος, είναι πράγματι, ένας από μας  κι αυτό επειδή, ποτέ δεν έφυγε από κοντά μας, όσο ψηλά κι αν ανέβηκε, λόγω της αντικειμενικής του αξίας σαν επιστήμονας
Ο Γιώργος, έμεινε πάντα εκεί απ` όπου ξεκίνησε! Το λαό
Αυτός είναι ο λόγος που είναι αγαπητός και προσιτός. 
Αυτό είναι ένα από τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με τον «απερχόμενο» τιτλούχο…


26 Μαΐου 2019, δεν είναι καιρός να χάσουμε ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
                             
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΧΑΜΕΝΗ!

ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Ο δικός μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ του μέλλοντος και των παιδιών μας!
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αντέχουμε να αφήσουμε μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator