Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: Να δώσουν στη δημοσιότητα άμεσα και χωρίς χρονοτριβή "τα στοιχεία" που διαθέτουν

0Καλούμε τον κύριο Κοντό και την Παράταξη του να δώσουν  στην δημοσιότητα άμεσα και χωρίς χρονοτριβή  "τα στοιχεία" που διαθέτουν όπως υποστηρίζει ο ίδιος στην πρόσφατη ανακοίνωσή του.

Είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε να υλοποιήσει τις προειδοποιήσεις του για δημόσιες αποκαλύψεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων
Γεώργιος Γκιώνης
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: Να δώσουν στη δημοσιότητα άμεσα και χωρίς χρονοτριβή "τα στοιχεία" που διαθέτουν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator