ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνεχίζονται οι εργασίες στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη (Περιβολάκια)

0Μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ξεκίνησαν σήμερα το πρωί από τον ανάδοχο εργολάβο οι εργασίες στην πλατεία Π. Τσαλδάρη στο κέντρο της Κορίνθου.

Με αλλεπάλληλα έγγραφα οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου όλο το προηγούμενο διάστημα, είχαν επισημάνει προς την ανάδοχο εταιρεία τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στη συνέχιση των εργασιών, καθώς και τις υποχρεώσεις της για την επανεκκίνηση του έργου με εντατικότερους ρυθμούς.

Οι Τεχνικές υπηρεσίες θα βρίσκονται καθημερινά στο χώρο εργασιών, ώστε να κερδηθεί, -όσο αυτό είναι εφικτό-, ο χαμένος χρόνος, ζητώντας από τους υπεύθυνους της εταιρείας οι εργασίες να συνεχίζονται απρόσκοπτα ώστε άμεσα να ξεκινήσει και η πλακόστρωση της πλατείας με τα υλικά που προβλέπει η σχετική μελέτη.

Εκ του γραφείου τύπου
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνεχίζονται οι εργασίες στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη (Περιβολάκια)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator