ΚΙΑΤΟ: Παρουσίαση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» την Τετάρτη στις 20:00

0Την παρουσίαση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» με τον οποίο θα διεκδικήσει το Δήμο Σικυωνίων θα κάνει στις 8/5/2019 στο συνεδριακό κέντρο «Αφοί Μάλλιου» ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού και των προτεραιοτήτων του για την επαναφορά της κανονικότητας στο δήμο και την προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Ελάτε να ακούσετε και να συγκρίνετε το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας για έναν σύγχρονο και δίκαιο δήμο για όλους.

Σας περιμένουμε.
Η παρουσία σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ μας.
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Παρουσίαση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» την Τετάρτη στις 20:00"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator