ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Ο Α. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

0Για άλλη μια φορά ο συνδυασμός της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, που κατέθεσε απόψε το βράδυ στο Πρωτοδικείο Κορίνθου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, ήταν ο πολυπληθέστερος όλων των υπολοίπων συνδυασμών που παίρνουν μέρος στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Κορινθίων. Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ αριθμεί συνολικά 160 υποψηφίους!

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία των Κορινθίων, με κύριο γνώμονα τις ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, την αντιπροσώπευση όλου του Δήμου από τη μια άκρη έως την άλλη, την ΑΝΑΝΕΩΣΗ των προσώπων και φυσικά τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ που είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Φανερά συγκινημένος και απόλυτα ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος έφτασε στις 20:30 στο Πρωτοδικείο, καταθέτοντας το ψηφοδέλτιο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ, της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ για το μέλλον του τόπου μας. Ένα μέλλον που ανήκει σε όλους τους Δημότες, αφού αυτός ο συνδυασμός έχει αποδείξει ότι ξέρει να ανταποκρίνεται επάξια στις προσδοκίες τους.

Ο ιστορικός Δήμος Κορινθίων οφείλει να κοιτάξει αυτό το μέλλον κατάματα, να δώσει απαντήσεις στις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ των καιρών και στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης, όσο και στο επίπεδο των νέων τεχνολογιών και των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που πρέπει να είναι έτοιμος να τα διεκδικήσει και να τα υλοποιήσει, όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην Κοινωνική Πολιτική. Τα προηγούμενα χρόνια έγιναν πάρα πολλά και εκατοντάδες συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη, έτυχαν της άμεσης ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ από την πλευρά του Δήμου και των υπηρεσιών του. Ήταν ένα βασικό προσωπικό στοίχημα του Αλέξανδρου Πνευματικού, το οποίο έγινε πράξη σε όλο το Δήμο.

Αυτές οι κοινωνικές ΔΡΑΣΕΙΣ θα συνεχιστούν και θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο, μέχρι τη στιγμή, -που όλοι ευχόμαστε να έρθει σύντομα-, που να μην χρειάζεται κανείς τη συνεισφορά του Δήμου για βασικά είδη πρώτης ανάγκης ή άλλες υπηρεσίες. Μέχρι τότε όμως αυτός ο Δήμος, θα σταθεί ΑΡΩΓΟΣ στον πολίτη που περνά δύσκολες στιγμές, στον πολίτη που η κρίση του χτύπησε την πόρτα, στον πολίτη που χρειάζεται το Δήμο ως συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο στον αγώνα του.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού της ΝΙΚΗΣ, της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, έχουν πλήρη επίγνωση των δικαιωμάτων, αλλά κυρίως των υποχρεώσεων τους. Ξέρουν ότι αυτός ο συνδυασμός έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία πολύ μεγάλα έργα σε αυτό το Δήμο, όπως επίσης ξέρουν, ότι για τα επόμενα χρόνια σχεδιάζονται ακόμα περισσότερα και επίσης ΜΕΓΑΛΑ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ έργα για τον τόπο τους. Έργα που θα αλλάξουν ριζικά την ποιότητα ζωής όλων μας.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ γεννήθηκε για να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις στις Κορίνθιες και στους Κορίνθιους. Γεννήθηκε για να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Ακόμα και μέσα από φουρτούνες, εμπόδια, προδοσίες, συκοφαντίες και χτυπήματα κάτω από τη μέση, αυτό το όμορφο ταξίδι θα συνεχιστεί. Όχι επειδή το θέλει ο επικεφαλής και Δήμαρχος Α. Πνευματικός, αλλά επειδή το θέλουν και το επιζητούν οι ίδιοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ αυτού του τόπου, αναγνωρίζοντας την προσφορά, το ήθος και τη συνέπεια λόγων και πράξεων.

Αυτό το ταξίδι ανήκει στις Κορίνθιες και στους Κορίνθιους και πρέπει να είναι γαλήνιο και σε ήρεμα νερά για να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του. Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ και όλοι οι συνεργάτες του, ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ότι ο τελικός προορισμός θα είναι απόλυτα επιτυχής. Το παρελθόν μας , εγγυάται το μέλλον. Και όλοι ξέρουν ότι

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Ο Α. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator