Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Είχα εισηγηθεί τη δημιουργία πολιτιστικού άλσους στον πευκιά Κάτω Διμηνιού αλλά με αγνόησαν" !!!

0



Έχοντας αποδείξει έμπρακτα, ως αυτοδιοικητικός, τις ανησυχίες μου, το ενδιαφέρον και την προσφορά μου για τον τόπο μας, έχοντας την σχεδόν 5ετή εμπειρία ασκώντας τα καθήκοντα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας του Κάτω Διμηνιού (ως γνωμοδοτικό όργανο), όπου εσείς με τιμήσατε και με εμπιστευτήκατε, έχοντας την δυσάρεστη βιωματική εμπειρία του τρόπου άσκησης εξουσίας από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Σπύρου Σταματόπουλου και θέλοντας να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου από θέση ευθύνης με όραμα, διάθεση συνεργασίας και κοινή προσπάθεια, αποφάσισα να συμπορευτώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Μάρκου Λέγγα, «συνΔΗΜΟΤΕΣ». Με σωστή προετοιμασία και κατάλληλες μελέτες, θα κατορθώσουμε να υλοποιήσουμε νέα έργα που θα αλλάξουν την όψη της περιοχής μας, θα αναδεικνύουν πολιτιστικά σημεία του Δήμου μας, ώστε να κάνουμε την Σικυώνα μας, σύγχρονη περιοχή Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο κοντά ένα χρόνο πριν εισηγήθηκα- σε συνεργασία και με βοήθεια από ειδικούς- και το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσουμε στη δημιουργία Πολιτιστικού Άλσους στον πευκιά Κάτω Διμηνιού, ξεκινώντας μάλιστα πιλοτικά μία τετραήμερη εκδήλωση. Βέβαια η Δημοτική Αρχή και ο κ. Σπύρος Σταματόπουλος κατά τον προσφιλή του τρόπο με αγνόησε, αγνόησε ΕΣΑΣ. Για πολλοστή φορά στα δεκάδες αιτήματα μου αλλά και στα αιτήματα των Δημοτών του Κάτω Διμηνιού, η “αδιαφορία” του… ήταν η απάντηση του, η δε προτροπή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν να απευθυνθώ στον “μηχανισμό συνδιαλλαγής”, λεγόμενο πολιτιστικό φορέα του Δήμου μας (ΜΗΚΩΝΗ), με την αιτιολογία, άκουσον άκουσον ότι αφορά πολιτιστική εκδήλωση. Χωρίς καμία οικονομική απαίτηση (ενδεχομένως ως θα ήθελαν) και χωρίς να ζητάμε την συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό φορέα, απόρησα αρχικά και φυσικά αρνήθηκα τελικά την εμπλοκή του συγκεκριμένου φορέα, το αποτέλεσμα είναι ότι ένα χρόνο μετά και αυτό το αίτημα, αυτή η ιδέα, αυτό το όραμα βρέθηκαν …στα “σκουπίδια” του κ. Σταματόπουλου…

Με την εμπιστοσύνη σας και την στήριξη σας, ως Δημοτικός Σύμβουλος, θα υποστηρίξω αυτό το όραμα μαζί με τη νέα Δημοτική Αρχή και το νέο Συμβούλιο της τοπικής κοινότητας του Κάτω Διμηνιού. Πιστεύω στη δημιουργία Πολιτιστικού Πάρκου γιατί στοχεύει στη διαφύλαξη και την ενίσχυση του Ελληνικού Πολιτισμού, των Τεχνών και των Γραμμάτων και στην ευαισθητοποίηση, εκτίμηση και συμμετοχή της διατήρησης της ελληνικής κληρονομιάς.

Δημήτρης Νικολάου
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος «συνΔΗΜΟΤΕΣ» με τον Μάρκο Λέγγα
πρ. Πρόεδρος Τ.Κ. Κάτω Διμηνιού


Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Είχα εισηγηθεί τη δημιουργία πολιτιστικού άλσους στον πευκιά Κάτω Διμηνιού αλλά με αγνόησαν" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator