Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Κορινθίας Δευτέρας 6 Μαΐου

0Συνεχίζονται σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα οι επισκέψεις των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων σε πόλεις και χωριά της Π.Ε. Κορινθίας.

Σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της περιφερειακής παράταξης του Γιώργου Δέδε «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» θα επισκεφτούν χωριά του Δήμου Βέλου – Βόχας και συγκεκριμένα:

➡18:30 Κρήνες
➡19:00 Ταρσινά
➡20:00 Εληνοχώρι
➡20:30 Στιμάγκα
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Κορινθίας Δευτέρας 6 Μαΐου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator