ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΛΚΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ «ΟΡΓΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ» ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Τις Τοπικές Κοινότητες Κεφαλαρίου στη Δ.Ε. Στυμφαλίας και Μουλκίου στην Δ.Ε. Σικυωνίων επισκέφτηκε την Δευτέρα, 20 Μαΐου, σε συνέχεια της προεκλογικής του περιοδείας, ο Δήμαρχος, Σπύρος Σταματόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού του. Και στους δύο σταθμούς της περιοδείας του, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και φάνηκε καθαρά ότι διαγράφει με σταθερά και ανοδικά βήματα μια νικηφόρα πορεία προς την κάλπη. Το θέμα που κυριάρχησε στην άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους κατοίκους ήταν το νερό, αλλά και τα σημαντικά έργα που προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Τοπικών Κοινοτήτων. Τονίζοντας ότι η υδροδότηση της πόλεως του Κιάτου και των πεδινών περιοχών του Δήμου Σικυωνίων, ήταν έργο μείζονος σημασίας, ενημέρωσε τους κατοίκους του Κεφαλαρίου για την μείωση των δημοτικών τελών υπογραμμίζοντας πως στην ήδη ειλημμένη απόφαση για τα χωριά από τα οποία γίνονται οι υδροληψίες (Τ.Κ. Στυμφαλίας, Κλημεντίου, Βελίνας), στην ίδια κατηγορία μηδενικών τελών ύδρευσης εντάσσονται το Καίσαρι και το Κεφαλάρι. Πιστή στις δεσμεύσεις της για ανταποδοτικά έργα στις περιοχές των υδροληψιών η Δημοτική Αρχή, όπως είπε, προχώρησε στην κατασκευή 3 νέων αντλιοστασίων Άρδευσης μεταξύ των οποίων ένα στο Κεφαλάρι, ενώ αναφέρθηκε και στο αρδευτικό δίκτυο που κατασκευάστηκε στην περιοχή. Ο κ. Σταματόπουλος, ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη θερμή υποδοχή και την εποικοδομητική συζήτηση που είχε μαζί τους και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί και την νέα τετραετία με υπευθυνότητα, κοινωνική ευαισθησία και αξιοπιστία, με κέντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες του και την καλυτέρευση του επιπέδου ζωής του. Εισπράττοντας τον ενθουσιασμό και την αγάπη του κόσμου, εμφανίστηκε σίγουρος για το αποτέλεσμα της κάλπης και κάλεσε τους συνδημότες του να συστρατευθούν μαζί του για εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου δίνοντας πλειοψηφική νίκη στο συνδυασμό, από την πρώτη Κυριακή.
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΛΚΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator