KIATO: Θέλει αρετή και τόλμη η... αντιπαράθεση !!!

0





Στις 20/05 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του υπ. Δημάρχου Βαγγέλη Χουσελά στο καφενείο του Μαντόνα στο Μούλκι. Τα άτομα που συμμετείχαν ήταν ενημερωμένα και οι ερωτήσεις καίριες. Στις 2 περίπου ώρες που κράτησε η συζήτηση αναλύθηκαν λεπτομερώς όλα τα καυτά θέματα που αφορούν το Δήμο και η ομιλία είχε παλμό και ζωντάνια.

Στο διπλανό καφενείο είχε προγραμματιστεί να γίνει ομιλία του υπ. Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου. Ενώ η ομιλία του κ. Χουσελά ήταν σε εξέλιξη πέρασε μπροστά από το καφενείο ο κ. Σταματόπουλος και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο κ. Χουσελάς του ζήτησε να έρθει εκεί και να δεχθούν μαζί ερωτήματα από τους πολίτες πράγμα το οποίο προσπέρασε ασχολίαστο. Στη συνέχεια πέρασε και ο κ. Μυττάς και η ιστορία επαναλήφθηκε. Προφανώς δεν τους αρέσει ο διάλογος και η οποία αντιπαράθεση ....
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "KIATO: Θέλει αρετή και τόλμη η... αντιπαράθεση !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator