ΚΙΑΤΟ: Οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" δημοτικές εκλογές !

0


Σε μια Ελλάδα,πλήρως εξαρτημένη που διοικείται από τις Βρυξέλλες,ψηφίζουμε σε πέντε μέρες για την τοπική αυτοδιοίκηση παρατάξεις ανεξάρτητες και μη κατευθυνόμενες από τους κομματικούς μηχανισμούς.
Ωραίο ακούγεται αυτό.Ισχύει όμως?Ερευνήστε λίγο και θα δείτε ότι εκτός από την παράταξη μας "ΔΗΜΟΣ",δύσκολα θα βρείτε άλλους ανεξάρτητους συνδυασμούς (αν ισχύει και για μας αυτό και δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου,αποδείξτε το μου και θα παραιτηθώ).Η σημερινή δημοτική αρχή,δε,υποτιμά εντελώς την νοημοσύνη μας. Εκτός τα παρελθοντικά φλερταρίσματα με τον ΣΥΡΙΖΑ,χθές το βράδυ ο σημερινός κος Δήμαρχος, βρέθηκε "αγκαλιά"στην εξέδρα της προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Οπωσδήποτε είναι δικαίωμα καθενός,να υποστηρίζει όποιον θέλει,να τεκμηριώνει και να αγωνίζεται,για αυτά που πιστεύει. Το να λες όμως ,ότι είσαι ανεξάρτητος και να μην κρατάς ούτε τα προσχήματα,αυτό κρύβει μεγάλη δόση υποκρισίας,αλαζονείας και σκοπιμότητας.
Βέβαια ίσως να είναι πταίσμα,μπροστά σε αυτά που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά στην πολιτική σκηνή.Εδώ ακριβώς,όμως βρίσκεται και το πρόβλημα. Στην ΑΝΟΧΗ μας που έχει ξεπεράσει κάθε όριο και επιτρέπει στους κυβερνώντες με περισσή αλαζονεία να μας σερβίρουν ότι θέλουν!!
Αυτό πρέπει να σταματήσει.Λίγο αυτοσεβασμός, αξιοπρέπεια.
Οι δημοτικές εκλογές αποτελούν την καταλληλότερη και μοναδική θα έλεγα,ευκαιρία να ξεκινήσουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα.
Ας προχωρήσουμε από Δευτέρα με μια νέα δημοτική αρχή.
Εξάλλου δημοκρατία έχουμε(ή μήπως κάνω λάθος?).Απαιτείται να αλλάζουμε τους άρχοντες.
Η πολυετής παραμονή στην εξουσία,φθείρει και όταν οι πολίτες είναι απόντες,η κατάσταση χειροτερεύει....

Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" δημοτικές εκλογές !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator