Γιατί η νεολαία μετά την «Κάλπη» θα πάει για καφέ με τον Σωτήρη Μουρίκη;

0Η ιστορία έχει διδάξει πως όλο και περισσότεροι νέοι αποστρέφονται από την πολιτική.

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να ξυπνήσει την Κυριακή να πάει να ψηφίσει.

Πόσοι δεν έχουμε υπάρξει μάρτυρες στον εξής διάλογο:

- Ρε φίλε τι θα κάνεις στις εκλογές;

- ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

Και όμως υπάρχει ένας Κορίνθιος υποψήφιος που έκανε τους νέους την Κυριακή 26 Μαῒου να πάει στην κάλπη να ψηφίσει το όνομα του:

Σωτήρης Μουρίκης

Ο εξηντάρης με στυλ 20άρι έχει κατακτήσει το νεανικό κοινό της Κορινθίας.
Δε νοείται ο πληθυντικός μεταξύ τους, και όχι από θέμα ευγένειας αλλά οικειότητας και αγάπης, όλοι τον φωνάζουν Σωτήρη, από 17 χρονών και άνω.

Πόσες φορές δεν έχει συναντήσει κανείς τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο με τον Παναγιώτη Νίκα - Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο – Σωτήρη Μουρίκη να πίνει τον καφέ του ακόμα και το ποτό του με «νέους»;

Το νεανικό του στυλ και ντύσιμο είναι αυτό που καμιά φορά μπερδεύει και δε μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι τελικά ο νεότερος από την παρέα του.

Ο Σωτήρης Μουρίκης με την προσωπικότητα του αλλά και την αμεσότητα του κατακτά όχι μόνο τις μεγάλες αλλά και τις μικρότερες ηλικίες που σύμφωνα με δηλώσεις τους βροντοφωνάζουν:

«Σωτήρη Μουρίκη ρε φίλε δαγκωτό!»

Αυτό δε συμβαίνει γιατί ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος επιλέγει τους νέους αλλά γιατί οι νέοι τον επιλέγουν.

Τον επιλέγουν για να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους, όλα όσα θα ήθελαν να είχαν και η Πελοπόννησος δεν τους προσφέρει.

Η νεολαία δε θέλει μόνο party και ξέφρενη ζωή, η νεολαία θέλει να δουλέψει.

Θέλει να βρίσκει εργασία στον τόπο της, θέλει να μένει στην Πελοπόννησο αξιοπρεπώς και να μη μεταναστεύει, θέλει να μη φοβάται για το αύριο, θέλει να μη ζει στην ανεργία.

Θέλει ένα καλό οδικό δίκτυο, να μη φοβάται να κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο,
να μη φοβάται να οδηγήσει.
Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί η νεολαία μετά την «Κάλπη» θα πάει για καφέ με τον Σωτήρη Μουρίκη;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator