ΧΡΥΣΤΑΛΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: "Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον και την καθημερινότητα των παιδιών μας"

0



Ο δήμος Σικυωνίων και η πόλη του Κιάτου αποτελούν ένα ιδανικό περιβάλλον να μεγαλώσει ένα παιδί. Εγώ, που έζησα δέκα χρόνια στην Αθήνα ως φοιτήτρια αρχικά και ως ερευνήτρια μετά, επέλεξα πολύ συνειδητά να επιστρέψω στην περιοχή μόλις έμεινα έγγυος. Ο δήμος συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ηρεμία και οξυγόνο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα με άμεση σύνδεση συγκοινωνιακά. Δυστυχώς, όπως διαπίστωσα ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης μου (πέντε χρόνια πριν), τα θετικά σταματούν εδώ. Σαν μαμά ΑΠΑΙΤΩ ασφαλή και φαρδιά πεζοδρόμια, όπου θα μπορώ να περπατάω με τον γιο μου πλάι πλάι, σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές, όπου το παιδί μου θα μπορεί να βγάλει όλη την ενέργεια της ηλικίας του, χωρίς να του φωνάζω "μην πας σε αυτό το παιχνίδι είναι σπασμένο/βρώμικο/επικίνδυνο", μια παραλία ΚΑΘΑΡΗ με υποδομές και επίβλεψη, σύγχρονα σχολικά συγκροτήματα, ποδηλατόδρομο, αθλητικές εγκαταστάσεις μεταξύ των οποίων και κολυμβητήριο (γιατί εγώ σε κολυμβητήριο έμαθα να κολυμπάω και ξέρω πόσο καλό μπορεί να κάνει σε όλα τα παιδιά να κολυμπάνε ΚΑΙ τον χειμώνα), και ένα πολιτιστικό κέντρο που θα ανήκει στον Δήμο και θα επιτρέπει σε όλα τα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα τους (χορός, θέατρο, τραγούδι, ζωγραφική κτλ) με όλα τα σύγχρονα εργαλεία, χωρίς την "επίβλεψη" συλλόγων. Όλα αυτά τα βρήκα στο πλάνο ανάπτυξης των "συνΔΗΜΟΤΩΝ" και νιώθω μεγάλη τιμή που θα συμβάλω στην υλοποίηση τους, πρώτα από όλα για τον Βασίλη μου αλλά και για όλα τα παιδιά φίλων και μη. Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον και την καθημερινότητα των παιδιών μας!!! Ας το κάνουμε με πλήρη συνείδηση και ευθύνη!!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΥΣΤΑΛΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: "Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον και την καθημερινότητα των παιδιών μας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator